Ce au făcut aseară Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Totul e clar acum

Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău aseară

Cum se prezintă acum relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Ce au făcut aseară controversații amorezi? Vedetele au fost surprinse sărbătorind venirea primăverii.

Relația Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău:  ce au făcut aseară amorezii?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău surprind cu continuarea relației. Cei doi au părut că nu-și vor mai da șansa să se cunoască mai bine, astfel că și-au spus adio la scurt timp după ce și-au început povestea. Cei doi au fost surprinși în ziua de Mărțișor într-o ipostază la care nimeni nu s-ar fi gândit prea curând.

Afaceristul a petrecut de zor cu mai multe domnișoare chiar înainte cu o zi de a se bucura din nou de prezența foste asistente păcătoase. După o petrecere cu ștaif alături de mai multe femei unde s-a bucurat de muzica lui Florin Salam, afaceristul s-a întâlnit cu Bianca. Paparazzi spynews.ro au surprins imaginile cu aceștia la un restaurant, unde au stat apropiați și au făcut schimb de priviri și de câteva replici.

Amintim că încă soțul Claudiei Pătrășcanu a recunoscut legătura pe care a avut-o cu fosta prezentatoare de televiziune, timp în care aceasta nu a spus nimic punctual. De asemenea, după ce a fost surprinsă cu afaceristul pe aeroport a mărturisit doar că dorește să se axeze pe liniștea sa și pe educația fiicei. „Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun’, a declarat vedeta.

Pătrășcanu, acuze dure pentru tatăl copiilor. Bianca e implicată în scandal

„Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București – Constanta, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări.

S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte.

Oameni ai statului ăsta român va implor ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor… eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?! ”
Claudia Pătrășcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI