Ce au descoperit medicii în sângele lui Ion Caramitru. Informații de ultimă oră (exclusiv)

Ce au descoperit medicii în sângele lui Ion Caramitru. Informații de ultimă oră (exclusiv)
Starea de sănătate a actorului Ion Caramitru sub semnul întrebării

În urmă cu zece zile, celebrul actor și manager al TNB, Ion Caramitru era internat de urgență în spital. Deși, în primă fază, medicii erau optimiști, lucrurie nu par a fi așa. Pentru moment s-a decis menținerea actorului internat, după ce i s-a depistat o infecție în sânge. Medicii acum sunt sceptici în a da un nou diagnost clar. Se așteaptă rezultatul mai multor analize.

Starea de sănătate a actorului Ion Caramitru sub semnul întrebării

Dacă în urmă cu câteva zile aflam că starea de sănătate a actorului s-ar fi îmbunătățit, astăzi, din păcate, vin noi vești triste. Reporterii Impact.ro au aflat că medicii sunt rezervați în a da un verdict clar. Aest lucru se întâmplă după ce i-ar fi găsit o infecție în sânge. Analizele nu sunt toate concludente, așa că s-a decis menținerea acestuia internat în spital. În urmă cu șaze zile,  Ioan Onisei declara că Ion Caramitru se simte mai bine, dar sub antibiotice.

“Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile.

În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital”, a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.

Medicii sunt rezervați în privința unui diagnostic clar

Deși analizele la testul covid au ieșit negativ, în urma unui nou set de analize, medicii spun că i-au descoperit o infecție  în sânge. În urma acestor date, s-a decis menținerea actorului Ion Caramitru înternat și sub observație.

Conform surselor, medicii așteaptă rezultatele unui nou set de analize, mai amănunțite, ca mai apoi să dea un diagnostic clar și, implicit, un tratament adecvat.

Reîntrebat de Impact.ro, Ioan Onisei a declarat că nu știe deocamdată care este diagnosticul, și că nu știe cât va mai rămâne internat în sptial.

“Nu ştiu ce diagnostic a primit Ion Caramitru. Nu sunt medic şi nici nu am acces la cel care-l tratează. Dar, din discuţiile purtate cu colegul meu a rezultat că exista o infecţie în sânge, pare-se, care i-ar da destulă bătaie de cap.

Ca atare, i s-au făcut în zilele ce au trecut tot felul de analize, iar tratamentul cu antibiotic a continuat. Însă nu ştiu cât va mai rămâne internat şi nici când va putea reveni la serviciu. O va face de îndată ce starea de sănătate i-o va permite, asta puteţi fi sigur!”, a declarat Ioan Onisei pentru impact.ro.