Ce arme primesc ruşii recrutaţi de Putin. Imaginile care fac de ruşine armata liderului de la Kremlin VIDEO

Ce arme primesc ruşii recrutaţi de Putin. Imaginile care fac de ruşine armata liderului de la Kremlin VIDEO
Armata rusa, facuta de ras de ucraineni

S-a aflat ce arme primesc ruşii recrutaţi de Vladimir Putin în urma anunțului de mobilizare parțială. În cazul în care sunt reale, acestea sunt imaginile care fac de ruşine armata liderului de la Kremlin. Toate amănuntele incredibile, în articolul de mai jos.

Armata rusă, de tot râsul? Noii recruți  ar primi arme pline de rugină

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu arme de asalt Kalașnikov ruginite despre care oficialii din Ucraina susțin că sunt distribuite noilor recruți din armata rusă.

„Cei proaspăt mobilizați în armata rusă primesc arme ruginite și pungi de plastic”, a declarat Anton Gherașcenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei, care a postat pe contul său de Twitter respectivele imagini.

Ce ar fi spus rușii de armele ruginite

De asemenea, oficialul din Ucraina spune că rușii susțin că aceste arme sunt distribuite recruților doar pentru antrenament și pentru ca aceștia să se obișnuiască cu greutatea armelor.

„Eu cred că asta e exact ce primesc pentru a merge cu ele la luptă. Asta e a doua armată a lumii?”, a mai comentat consilerul guvernamental ucrainean.

Un jurnalist bulgar face și el mișto de armata lui Vladimir Putin

Imagini asemănătoare au fost publicate și de jurnalistul bulgar de la site-ul de investigații Bellingcat, Hristo Grozev. Acesta face mișto de armata lui Vladimir Putin și spune că cu acele arme nu pot decât să își infecteze inamicii, fiind mult prea ruginite.

„Cred că aceste arme funcționează doar dacă zgârii inamicul cu ele și îi dai tetanos”, a comentat Hristo Grozev referitor la armele de asalt Kalașnikov primite de noii recruți ai lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin trimite întăriri în Ucraina

În plus, publicația Nexta a prezentat pe Twitter o înregistrare video în care se văd mai multe camioane vechi care sunt încărcate pe o garnitură de tren în zona Rostov pentru a fi trimise, ca întăriri, armatei ruse din prima linie.

De asemenea, Anton Gherașcenko a făcut public un alt clip pe contul său de Twitter în care sunt prezentate, potrivit oficialului ucrainean, condițiile insalubre în care sunt cazați niște recruți din Ingușeția.

Mii de oameni au fost reținuți în urma protestelor din Rusia

„Dacă strănuți, s-ar putea să fii ucis de tavanul care o să cadă peste tine”, a spus oficialul ucrainean despre condițiile în care sunt cazați recruții lui Vladimir Putin.

Pe de altă parte, în ultimele zile poliția rusă a făcut mii de rețineri în urma unor mitinguri organizate împotriva noilor recrutări care au loc în Rusia, în urma anunțului de mobilizare parțială făcut de Vladimir Putin. De asemenea, foarte mulți dintre ruși au luat cu asalt granițele, pentru a fugi de frica înrolării.