Ce ar vrea să facă designerul Cătălin Botezatu cu Mihaela Rădulescu. E dorința lui arzătoare EXCLUSIV

Ce ar vrea să facă designerul Cătălin Botezatu cu Mihaela Rădulescu. E dorința lui arzătoare EXCLUSIV
Ce ar vrea sa faca designerul Catalin Botezatu cu Mihaela Radulescu

Cătălin Botezatu, designerul de talie internațională care astăzi a împlinit 55 de ani, ne-a oferit un interviu amuzant, la ceas aniversar. El ne-a dezvăluit cu ce divă din România ar pleca pe o insulă pustie, dar și de ce mama lui continuă să îl cearte și la această vârstă. Bote și-a manifestat însă și surprinderea că fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, nu i-a trimis niciun mesaj până la această oră.

„M-am trezit dimineață și mi-am urat singur: La mulți ani, Bote!”

Cătălin Botezatu a împlinit astăzi 55 de ani:

„M-am trezit dimineață, am deschis larg ferestrele, am privit lacul, era soare, am zâmbit, și mi-am urat singur: „La mulți ani, Bote!”.

Apoi, m-am bărbierit, m-am aranjat și am plecat la atelierul meu unde am avut parte de o mică surpriză. Diseară, vreau doar un pic de liniște”, ne-a declarat celebrul designer, fost jurat al concursului Bravo, ai stil! (Kanal D).

„Bianca Drăgușanu încă nu m-a sunat. Nu știu ce s-a întâmplat”

Cătălin Botezatu a primit sute de mesaje, inclusiv pe conturile sociale, și zeci de telefoane, dar iată că, anul acesta, Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită, încă nu a dat niciun semn:

„Bianca Drăgușanu încă nu m-a sunat. Nu știu ce s-a întâmplat, poate că o fi încercat să mă sune, o să verific. Unii m-au sunat de 3-4 ori, ca să mă prindă la telefon.”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu.

„Dacă e să iau cu mine o divă, pe o insula pustie, aș lua-o cu siguranță pe Mihaela Rădulescu. Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel al inimii”

Întrebat de reporterii playtech.ro, pe care divă din România ar alege-o să plece împreună pe o insula pustie, Cătălin Botezatu ne-a oferit un răspuns surprinzător:

„Dacă e să iau o divă cu mine, pe o insula pustie, dar care să nu fie deja luată de un alt bărbat, aș alege-o, cu siguranță, pe Mihaela Rădulescu. Lăsând deoparte că este foarte frumoasă, este femeia cu care ai ce să vorbești, nu te plictisești, e genul sălbatic, căreia îi place aventura, iubește sporturile extreme. Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii”.

Cătălin crede că în dragoste merge și „ciorba reîncălzită”: „Unde a fost foc, mai mocnește ceva!”

Deși se spune că, în dragoste, nu e bine să revii în brațele unei foste iubite, iată că creatorul de modă Cătălin Botezatu are altă filozofie de viață:

„Eu, unul, cred în ciorba reîncălzită, în dragoste. Dacă a existat iubire cu adevărat, unde a fost foc, mai mocnește ceva. De obicei, bărbații caută o femeie care să semene cu marea lor iubire, o caută toată viața.

Degeaba ai avut parte de 300 de femei, dacă nu se ridică la nivelul ei, te poți întoarce și după 10 ani la aceeași. Eu reîncălzesc ciorbele mereu, ciorba este foarte variată, în cazul meu.”, ne-a mai mărturisit el, cu umor, în exclusivitate pentru playtech.ro

De ce e certat de mamă și la 55 de ani: „Crede că nu mănânc sănătos”

Întrebat dacă și acum, la 55 de ani, mama lui încă îl mai ceartă, Cătălin Botezatu ne-a răspuns, cu sinceritate:

„O, da! Mama crede că sunt veșnic copil, mă ceartă că nu mănânc sănătos. Crede că niciun restaurant nu este suficient de bun pentru mine. Și azi mi-a trimis mâncare, o gustoasă salată de sfeclă roșie cu copane de pui, mâncarea mea preferată”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI