18 sept. 2021 | 22:37

Ce anunț a făcut Simona Halep, abia la 3 zile după ce s-a măritat. Toți au fost uimiți de reacția româncei

Monden
Ce anunț a făcut Simona Halep, abia la 3 zile după ce s-a măritat. Toți au fost uimiți de reacția româncei
Sportiva a strălucit la cununie

Simona Halep a strălucit la cununia civilă cu Toni Iuruc, dar și la petrecerea de după. Sportiva a schimbat două ținute superbe și s-a simțit bine, petrecând cu invitații ei toată seara.

Ce a postat Simona Halep pe internet, la scurt timp după cununie

Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie, iar în ultimele zile, tenismena a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii din timpul ceremoniei.

Astăzi, Simona Halep a publicat pe Twitter două fotografii, printre care una alături de soțul ei, în care își anunță fanii că a devenit oficial doamnă.

„Officially a Mrs”, a fost descrierea pe care Simona a pus-o în dreptul fotografiilor de la cununia civilă. Ea a postat o poză în care purta o rochie albă, cu o fundă mare neagră pe decoltei, în timp ce este ținută în brațe de soțul ei.

Rochia este o creație a designerului Oscar de la Renta, iar fanii au apreciat imediat fotografia, strângând peste 4000 de like-uri în doar o oră.

Sportiva de 29 de ani s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani. Cei doi au ținut ceremonia și petrecerea în Constanța și au avut peste 300 de invitați.  Ea a luat numele soțului ei, iar acum va fi trecută Simona Halep-Iuruc.

Ce planuri de viitor are sportiva

Sportiva a vorbit despre planurile ei de viitor, spunând că și-ar mai dori să joace tenis de performanță încă 2-3 ani și plănuiește să ajungă din nou în topul primelor 10 jucătoare din lume.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Halep

Totodată, ea a vorbit anterior despre posibilitatea de a deveni mamă, spunând că și-ar dori să se întâmple și asta, într-o bună zi.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul.

Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, spus sportiva.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro