Ce a spus Nicușor Dan despre faptul că nu s-a mai tuns. Toată lumea a izbucnit în râs VIDEO

de: Popescu Oana
21 05. 2021

Încă de la prima apariție în spațiul public și politic, Nicușor Dan era un personaj. Un personaj atipic atât prin atitudine dar și prin modul estetic de a se prezenta. Odată cu Pandemia se pare că interesul edilului pentru estetic a cam scăzut. În ultima vreme, la conferințele de presă, Nicușor Dan pare dezordonat și neîngrijit. Având în vedere aceste lucruri, nu e de mirare că există ironii pe seama sa în mediul online, și nu numai.

Nicușor Dan și modul său atipic

După o lungă bătălie cu fosta administrație a Capitalei, anul trecut Nicușor Dan reușea să ajungă în fotoliul de Primar General. Cu multe controverse în desaga sa, și cu multe apariții în spațiul public, actualul edil al Bucureștiului a devenit un adevărat personaj. Nu de puține ori în spațiul public și în online s-au făcut glume pe seama sa.

Glumele au vizat fie discursurile sale, fie modul în care Nicușor Dan s-a afișat în public. De multe ori, aparent dezordonat, cu frizuri, cel puțin dubioase, edilul și-a câștigat o oarecare notorietate și în trecut.

La prima sa încercare de a devenit primar în București, Gabriela Firea și staff-ul acesteia au scris mult, de cele mai multe ori în termeni ironici. Te-ai aștepta ca după atâtea bombardamente critice la adresa aspectului său, că edilul a învățat ceva. Se pare că nu, și dovada este și în ultima sa apariție în fața presei.

Edilul capitalei ironizat de reprezentanții presei

În această dimineață Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă pe marginea problemelor din București. Numai că, fără a mai surprinde pe nimeni, a apărut în fața jurnaliștilor cu părul vâlvoi, mare, nearanjat, nepieptănat. Cum era de așteptat, reacția celor din sală a fost pe măsura apariției edilului.

Unul din jurnaliști, clar ironic, l-a întrebat pe Nicușor Dan „V-ați certat cu frizerul?”. Nu știm cum a resimțit întrebarea, dar cert este că Nicușor Dan a râs, răspunzând, tot ironic:

”Facem sondaje în rândul bucureștenilor, să vedem dacă ar trebui să mă tund.”, a răpuns edilul Capitalei.

”Freza lui Nicuşor Dan este fără dar şi poate tare”

Întorcându-ne puțin în timp, unul din cele mai ironice comentarii pe marginea frizurii lacestuia a avut-o Mircea Badea. Recent jurnalistul a comentat, în stilu-i caracteristic, freza edilului, declarând:

”Freza lui Nicuşor Dan este fără dar şi poate tare. Adică, nu ai cum, meserie. La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era aia? Poate și dânsul se tunde o dată pe an, poate și dânsul e anti-pandemic. V-ați gândit la asta?

Deci nu știu de ce atâtea miștouri pentru freza lui Nicușor Dan. Mie mi se pare foarte haioasă. Eu am râs așa, dar totuși, astea nu sunt glume, vă rog foarte mult să terminați și să reveniți la un ton sobru, corect”, a spus Mircea Badea la Antena 3.