Ce a spus Monica Pop despre modul în care s-a vindecat Cătălin Botezatu. Mesajul este clar

Ce a spus Monica Pop despre modul în care s-a vindecat Cătălin Botezatu. Mesajul este clar
Cătălin Botezatu infectat cu COVID-19

Recent vestea că celebrul designer Cătălin Botezatu a fot infectat cu COVID-19 a devenit virală. Fiind un pacient cu risc mare, designerul a decis să nu se interneze. A urmat un tratament acasă, tratament în urma căruia s-a și vindecat. Medicul Monica Pop a reacționat imediat la aflare veștilor.

 Monica Pop reacții pe marginea deciziei lui Cătălin Botezatu

Fiind una din vocile dure la adresa tratemantelor impuse prin protocoalele Ministerului Sănătății, Monica Pop a reacționat la declarațiile designerului. Acesta afirma recent că a avut o infecție covid, dar o formă ușoară.

Suferind în ultimii ani mai multe operații, designerul a decis să se trateze acasă de covid și nu în spital. În urma acestor declarații Monica Pop a reacționat imediat:

”E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici. Dânsul oricum nu avea cum să nu aibă imunitatea scăzută, din moment ce făcea tratament polichimioterapic. Cu toate astea a făcut o formă uşoară şi asta spune foarte mult. Mă bucur foarte mult că aţi pomenit lucrul acesta. Bravo celor care au spus prima dată, pentru că este într-un fel o încurajare.

S-a tratat acasă şi foarte bine a făcut, având în vedere că a avut o formă uşoară. Iată că şi oamenii care au boli severe se pot vindeca acasă şi să facă o formă care nu este foarte gravă (…) Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul ăsta. Este o infuzie de rău peste tot şi nu e normal”, a spus Monica Pop.

Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri”

În ultima vreme, din cauza unor forme severe al bolii, mai multe personalități au decedat. În unele cazuri au existat suspiciuni de decese din alte cauze, dar în urma autopsiilor rezultatele au relevat că decesul a survenit din cauza SARS-COV-2.

Cu toate astea, numărul deceselor în urma infectărilor cu covid a crescut. Monica Pop, ca mulți alții, spune că s-a săturat să audă de nenorociri și că ceea ce a făcut Cătălin Botezatu a fost foarte bine.

”Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri, de morţi, de drame. De pacienţi care sunt foarte mulţi, că în Terapia Intensivă nu mai sunt locuri.

Spre încurajare, absolut nimic. Oamenii nu au o susţinere psihică. Oamenii sunt căzuţi moral. Unii care nu au nicio boală şi nu au niciun fel de problemă.”, a mai declarat medicul Monica Pop.

Cătălin Botezatu infectat cu COVID-19

După ce la începutul anului scăpa de cancer, în urma unei noi intervenții chirurgicale, Cătălin Botezatu se infecta cu covid. Deși cu o formă ușoară a infecției, desginerul decidea săs e trateze acasă.

Vedeta Kanal D recunoștea recent că a trecut prin infecție și că a făcut o formă mai ușoară. Riscul era foarte mare, având în vedere că organismul său era în recuperare, după intervenția de la clinica din Turcia.

”Da, am avut covid. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc. Am avut o formă ușoară.

Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, declara Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI