Ce a spus Dan Bittman despre Diana Șoșoacă. Senatoarea va plânge de fericire

Dan Bittman, susținătorul surprinzător al Dianei Șoșoacă

Încă de la prima apariție în spațiul public, Diana Șoșoacă și-a făcut și dușmani și aliați. Printre aliații surprinzători ai senatorului, mai nou, se numără și Dan Bittman, care și-a declarat recent susținerea pentru Diana Șoșoacă.

Dan Bittman, susținătorul surprinzător al Dianei Șoșoacă

Chiar dacă a fost exclusă din partidul care a consacrat-o, se pare că Diana Șoșoacă începe să strângă în jurul său din ce în ce mai mulți susținători, din spațiul public românesc. Printre cei mai recenți, declarați oficial, se numără și Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Într-un interviu recent Dan Bittman își declara simpatia și susținerea politicianului Șoșoacă, declarând:

”O salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprima.

Ea e femeie, iar în România misogina femeile trebuie călcate in picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apără legile şi vorbeşte în numele legii. Suntem într-o ţară, România, in care nimeni nu apăra legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidenţiale – pentru ca preşedintele încalcă legea in fiecare zi”, a declarat Dan Bittman.

”Fără îndoială Diana Şoşoacă este un început”

Invitat de Adriana Bahmuțeanu să vorbească despre evenimentele din ultima perioadă, Dan Bittman s-a dezlănțuit, vorbind despre politicianul Șoșoacă ca un adevărat fan al acesteia. Nu ar fi nici primul, nici ultimul care și-a arătat public susținerea pentru Diana Șoșoacă. Dan Bittman a mai spus, referitor la Diana Șoșoacă, în dialogul cu jurnalista Adriana Bahmuțeanu:

”Alţii dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presa e pe interes, e plătita… presa libera e o poveste. Fără îndoială Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partidul ei nu au ştiut să renunţe la orgolii.

Diana Şoşoacă trebuia menţinută, pentru că face treaba. Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mişcare civică, o invitam şi pe Diana Şoşoacă şi facem o mişcare civică adevărată”, a mai spus Bittman.

Bittman a intrat în atenția presei și a opiniei publice după ce s-a declarat împotriva măsurilor restrictive luate de autorități în toată această perioadă a Pandemiei. Ba mai mult acesta susținea că ideea obligativității măștilor de protecție este un abuz împotriva fiecăruai dintre noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI