Ce a spus Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe, în direct, la TV. Toată țara a aflat

Ce a spus Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe, în direct, la TV. Toată țara a aflat
Ce a spus Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe, în direct, la TV

Noua relație a lui Pepe a luat prin surprindere pe toată lumea. Recent divorțat, artistul a fost surprins alături de Yasmine și a confirmat relația cu aceasta.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe, în direct, la TV

Tânăra este de profesie make-up artist și îl cunoaște pe cântăreț încă de pe vremea când era căsătorit cu Raluca Pastramă.

Ea îl cunoaște și pe Cătălin Botezatu, alături de care a lucrat. Designerul a vorbit despre noua relație a lui Pepe, spunând că cei doi formează un cuplu frumos. În plus, el a avut doar cuvinte de laudă pentru Yasmine, spunând că i-o recomandă din toată inima lui Pepe.

„E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima şi vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsaţi oamenii să facă ce vor. O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (…)

Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta, Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații bune

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la începutul anului 2021. Cei doi au împreună două fete în vârstă de 8 și 6 ani, pe nume Rosa și Maria.

S-au despărțit fără scandal, deși se preconiza un divorț extrem de dificil și presărat cu multe acuzații.

„Am fost. Am semnat ce era de semnat. Ne-am împărțit ce era de împărțit. Civilizat și prietenește, în măsura puterilor noastre. Cât s-a putut. Bucuroasă nu pot să fiu că niciun om nu pleacă la drum și nu se căsătorește ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat. Ne așază viața cum știe El mai bine și mergem înainte pentru copiii noștri”, a spus la momentul respectiv Raluca Pastramă.

Cei doi au reușit să se înțeleagă asupra celor mai important aspecte precum timpul petrecut cu cele două fetițe, afacerile pe care le aveau împreună, dar și banii și alte bunuri pe care le aveau de împărțit.

Acum, cei doi au o relație civilizată și participă împreună la evenimentele importante din viața micuțelor, dar se reunesc și cu ocazia sărbătorilor.