Ce a spus Alexia Eram despre salariul Andreei Esca: ‘Vă jur, ăsta e adevărul!’

Ce a spus Alexia Eram despre salariul Andreei Esca: ‘Vă jur, ăsta e adevărul!’
Alexia Eram, adevarul despre salariul Andreei Esca

Alexia Eram moștenește spiritul antreprenorial și independența financiară de la mama ei, Andreea Esca. Iubita lui Mario Fresh este unul dintre cei mai populari influeceri de la noi din țară, iar distincțiile primite de-a lungul timpului demonstrează faptul că este o femeie de afaceri de succes. Ce a spus bruneta despre salariul controversat al știristei de la PRO TV.

Ce succes are Alexia Eram în mediul online

Cu peste 700.000 de urmăritori pe Instagram, Alexia Eram se bucură de un imens succes în mediul online. Fiica Andreei Esca va împlini 22 de ani la sfârșitul lunii august și se poate lăuda cu faptul că, de ceva timp, se întreține singură.

Alexia câștigă bani frumoși din campaniile pe care la realizează pe rețelele sociale, asociindu-și numele doar cu branduri importante și cu autoritate.

Recent, frumoasa bruneta a fost prezentă la festivalul de muzică UNTOLD de la Cluj Napoca, acolo unde și-a susținut partenerul, Mario Fresh, în momentul în care artistul a evoluat pe scenă.

Deși și-a dobândit demult propria stabilitate financiară, gurile rele spun că Alexia Eram nu ar avea nevoie să aibă proprii bani, având în vedere faptul că provine dintr-o familie bună, cu posibilități materiale substanțiale.

Motivul pentru care Andreea Esca nu i-a spus fiicei sale ce salariu are

Cu toate acestea, fiica Andreei Esca dă dovadă de maturitate și responsabilitate, investindu-și banii câștigați în achiziționarea unei locuințe.

Mai mult de atât, Alexia Eram susține că nu știe ce salariu are mama ei, dezvăluind motivul pentru care știrista de la PRO TV nu i-a împărtășit ce onorariu primește la televiziune.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu!

Eu chiar nu știu! De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea.

Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram, în exclusivitate pentru Cancan.