Ce a spus Alex Velea despre Andra, după cearta cu Cătălin Măruță: ”Un monstru”

Ce a spus Alex Velea despre Andra, după cearta cu Cătălin Măruță: ”Un monstru”
Ce a spus Alex Velea despre Andra, dupa cearta cu Catalin Maruta

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță încă persistă, după ce prezentatorul de la PRO TV s-a luat de iubita artistului, Antonia. Ce spune liderul de la Golden Gang despre Andra Măruță. Fanii au fost de acord cu ei.

Ce a spus Alex Velea despre Andra, după cearta cu Cătălin Măruță

Deși pe Cătălin Măruță l-a criticat în fel și chip, în ultimele luni, atitudinea lui Alex Velea față de soția prezentatorului de la PRO TV este total opusă. Iubitul Antoniei are numai cuvinte la laudă de spus la adresa Andrei, pe care o consideră una dintre cele mai bune voci ale României, fiind o cântăreață de un talent incredibil.

Fanii trapperului au fost de acord cu el, întrebându-l când vor auzi o colaborare muzicală între cei doi artiști. Recent, Alex Velea a postat un mesaj incredibil pe rețele sociale în care le-a explicat admiratorilor săi motivul pentru care nu ar putea niciodată să scoată o melodie cu Andra.

Deși tatăl Andrei și-ar dori o colaborare între fiica lui și Alex Velea, partenerul Antoniei spune că acest lucru nu este posibil, deoarece este Cătălin Măruță la mijloc.

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot.

Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie.”, a declarat Alex Velea, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Alex Velea, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță

Scandalul tacit dintre Alex Velea și soțul Andrei pare să nu se mai termine. Artistul a lansat atacuri dure la adresa lui Cătălin Măruță, după ce vedeta PRO TV s-a luat de iubita artistului, în urmă cu ceva timp.

„Măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine. Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face.

A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă”, a continuat Alex Velea pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI