Ce a scris în biletul de adio tânăra polițistă care s-a sinucis în gara din Strehaia. Ți se rupe sufletul

Ce a scris în biletul de adio tânăra polițistă care s-a sinucis în gara din Strehaia. Ți se rupe sufletul
Adela, polițista care s-a împușcat în cap în gara din Strehaia

O nouă tragedie a îngrozit Românii, la scurt timp după moartea Raisei, fetița lovită mortal pe trecerea de pietoni. Astfel, o polițistă de 25 de ani, din Strehaia, a decis să-și ia viața, împușcându-se în cap în baia unei gări. Modul în care tânăra a ales să-și pună capăt zilelor a șocat o țară întreagă, în timp ce rudele fetei nu-și pot reveni din șoc.

Informația care schimbă tot ce se știa despre momentele dinaintea morții Adelei

În cursul zilei de ieri, Adela Loredana a fost găsită împușcată în cap, zăcând într-o baltă de sânge, după ce a decis să-și ia viața cu arma pe care o avea în dotare. Tânăra era agent de poliție, ajutor de șef de post la Poliția Transporturi Strehaia și se căsătorise la finalul anului 2021 cu un polițist.
Potrivit apropiaților, Adela ar fi suferit în ultima perioadă din cauza depresiei, pe care nu ar fi reușit să o trateze.

Prietenii au mai povestit că tânăra ar fi avut niște probleme și în căsnicie, în ciuda ipostazelor extrem de drăgăstoase în care se afișa pe rețelele sociale împreună cu soțul său. În ciuda informațiilor apprute imedoat după tragedie, un prieten de-al Adelei a negat informația potrivit căreia, Adela ar fi vorbit înainte de sinucidere cu soțul acesteia. Cu toate acestea, șeful tinerei a povestit că aceasta ajunsese bine dispusă la muncă, iar după un timp a ieșit să poarte o discuție telefonică.

Ce i-a transmis Adela soțului său, înainte de a-și lua viața

Un prieten al tinerei a povestit că, înainte de sinucidere, polițista i-a trimis soțului său un mesaj în care i-a scris că îl iubește și că regretă că trebuie să facă acest gest, însă nu are altă soluție pentru a ieși din depresie. Pentru a nu oferi mai multe informații despre ceea ce a scris în mesaj, aceasta ar fi închis telefonul, moment în care soțul său a intrat în panică. Astfel, Sorin l-a alertat imediat pe șeful Adelei, tocmai pentru a evita o asemenea tragedie, însă, a fost prea târziu pentru a o salva. Ajunși în baie, colegii fetei au găsit-o prăbușită la pământ, zăcând într-o baltă de sânge.

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat să verifice unde se află Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Deși Adela a aștepat să apese pe trăgaci în momentul trecerii unui tren, astfel încât, zgomotul produs de acesta să ascundă tragedia care urma, colegii fetei au auzit împușcătura, alergând spre locul în care s-a auzit bubuitura. Vă reamintim că într-o singură lună, două polițiste s-au sinucis cu arma din dotare, ambele fiind victime ale depresiei și ale problemelor din familie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI