Ce a putut spune Xonia despre Roxana Ciuhulescu după eliminarea de la Survivor România 2022: „Are probleme”

Ce a putut spune Xonia despre Roxana Ciuhulescu după eliminarea de la Survivor România 2022: „Are probleme”
Xonia, totul despre participarea Roxanei Ciuhulescu la Survivor România 2022

Xonia s-a întors în România după ce a fost nevoită să părăsească emisiunea plină de probe dure, care se desfășoară în Republica Dominicană. Vedeta nu este împăcată cu faptul că a fost eliminată de la Survivor România 2022, ținând cont că își dorea să demonstreze ce poate timp de mai multe luni.

Xonia, noi dezvăluiri despre Survivor România 2022

Xonia s-a bucurat enorm de faptul că a putut să ajungă în Republica Dominicană, chiar dacă a avut de înfruntat anumite provocări. Vedeta a susținut că, în ciuda lipsei confortului, își dorea să rămână alături de Faimoși. Cu toate acestea, ea a punctat că bănuia faptul că Elena o să o voteze pentru eliminare.

„Am avut mari emoții când am fost la consiliu, mă uitam la domnul Dan, mi-a zis numele și mă întrebam dacă mi s-a părut. Cea mai frumoasă experiență până în momentul de față a fost pentru mine, mi-am dorit să fiu la Survivor.

Este mult mai greu decât pare la televizor. Mă refer la condiții, sunt zile în care nu mâncăm. Poate mâncăm două linguri de orez, e cald în timpul zilei. A fost probă de imunitate, am ținut 27 de minute această probă.

La final, consider că eu am câștigat imunitatea, stăteam într-o genoflexiune corectă. Orice sportiv știe diferența, dar așa a fost să fie. E frumos, am fost asumată, știam că o să fie greu.

Dormit nu există, ne-a și plouat. E frig, te trezești ud de la umiditate, e frig noaptea. Știam că o să mă nominalizeze. Știam.

Noi jucam pentru o echipă, nu prea exista motiv să mă elimini.”, a zis Xonia în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Consider că nu era potrivită emisiunea pentru sănătatea ei”

Vedeta susține că putea să facă față provocărilor, astfel că nu ea trebuia să fie eliminată de la Survivor România 2022. Cântăreața a mărturisit că Roxana Ciuhulescu, pe care chiar ea a votat-o pentru a se întoarce în România, trebuia să plece din Republica Dominicană din cauza problemelor de sănătate.

„Da, sunt bună, am fost foarte bună, dar trebuia să îl eliminăm pe cine era mai slab. Eu am nominalizat-o pe Roxana, motivele mele ar fi rămas la fel, era accidentată.

Consider că nu era potrivită emisiunea pentru sănătatea ei. Avea probleme la genunchi, nu putea să mai meargă.

Are probleme deja, din prima zi s-a accidentat. Eu fizic sunt excelent. Erau șocați toți când s-a spus numele meu.”, a mai zis artista.

Xonia a fost prima persoană eliminată de la Faimoși. Printre cei care au pornit în aceeași echipă se mai numără Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu și TJ Miles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI