Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România. E clar acum

Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România. E clar acum
Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România

Raluca Dumitru a trimis un mesaj emoționant pentru Zanni de la Survivor România 2021. Iată ce i-a transmis aceasta Faimosului.

Ce a putut spune Raluca Dumitru despre Zanni de la Survivor România

Raluca Dumitru și Zanni au o avut o conexiune aparte cât timp bruneta s-a aflar la Survivor România. Astfel, ea nu s-a sfiit să își manifeste susținerea față de artist, mai ales după ce a părăsit competiția.

De altfel, cei doi s-au înțeles foarte bine pe parcursul șederii în concurs, iar acum se pare că Raluca îi duce dorul faimosului. Fosta concurentă de la Survivor România i-a transmis și un mesaj emoționant lui Zanni, pe care l-a postat pe contul ei de Instagram, pentru ca cei care au susținut-o pe ea să îi fie alături lui Zanni în continuare.

Aparent, Raluca i-a lăsat lui Zanni o amintire care să îi poarte noroc, și anume, hanoracul ei, iar aceasta a observat că Faimosul l-a purtat, în ediția trecută a emisiunii.

”Zanni poartă hanoracul de la mine, sunt tot acolo cu tine. Să-ți poatre noroc”, a notat Raluca Dumitru, în mediul online.

În plus, Raluca Dumitru a postat o fotografie în timp ce se îmbrățișează cu Zanni, iar în descrierea ei Faimoasa i-a mulțumit colegului său pentru sprijinul pe care el i l-a acordat.

„Multumesc ca ai fost acolo in cele mai grele momente!!”, a scris Raluca Dumitru.

Amintim că în ediția de azi a emisiunii Survivor România, Dan Pavel le-a făcut o surpriză mare concurenților, aducându-le întăriri. Și anume, este vorba despre concurenții de la Survivor Grecia, cu care se înfrunta pe un traseu spectaculos.

De asemenea, mai amintim că Albert Oprea a fost trimis în prima linie din războiul eliminărilor de la Survivor România. Se pare că colegii lui au făcut o strategie, întrucât nu doresc ca vreunul să plece acasă, dar Războinicul nu știe ce să creadă despre gestul lor. De asemenea, tot spre eliminare a fost propusă și Elena Marin, de la Faimoși.

Sorin Pușcașu, acuzații la adresa Războinicilor

De altfel, episodul de ieri, în care Albert Oprea a fost nominalizat, a fost urmărit și de către fostul Războinic, Sorin Pușcașu. Acesta a făcut însă acuzații dure la adresa Războincilor.

”Băi, neasumaților, vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot.

Nu există strategii. Spuneți tot pe față. Îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. Deci, uitați-vă puțin. Față în față voi vorbiți că nu aveți pe cine să votați și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul?! Că, de fapt, te votez pe tine că ești cel mai slab. Fiți frate direcți, asumați. Vă vindeți pe niște voturi. Mai ziceți de mine că făceam eu strategii când mie îmi păsa doar de echipă…”, a spus fostul Războinic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI