23 iun. 2021 | 20:13

Ce a putut spune Pepe despre Raluca Pastramă deși are o relație: ”Fii cuminte și iubește-mă”

Monden
Ce a putut spune Pepe despre Raluca Pastramă deși are o relație: ”Fii cuminte și iubește-mă”
Ce a putut spune Pepe despre Raluca Pastramă deși are o relație

A trecut o jumătate de an de cân Pepe și Raluca și-au anunțat divorțul. Cei doi au mers pe drumuri separate, însă acum artistul se gândește și la viitor.

Ce a putut spune Pepe despre Raluca Pastramă deși are o relație

Pepe a spus că nu și-a dorit divorțul de Raluca, însă va merge mai departe și este posibil chiar să își întemeieze o nouă familie.

Artistul a spus că decizia divorțului a fost a Ralucăi, astfel că nu avea cum să o țină cu forța lângă el. El a spus că atunci nu înțelegea ce se întâmplă.

 „Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat recent Pepe, la Antena Stars.

Pepe a spus că își dorește să se căsătorească din nou și chiar să mai facă un copil, chiar dacă are doi copii cu Raluca. El are însă o pretenție de la femeia de lângă el: ”fii cuminte și iubește-mă!”

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe la Antena Stars.

De altfel, Pepe a fost surprins recent sărutându-se cu o tânără pe nume Yasmine. Tânăra șatenă este make-up artist, iar cei doi se cunosc de mai mult timp, dat fiind faptul că ea l-a machiat pe artist pentru un videoclip. Pepe nu a vrut însă să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, așadar lăsăm timpul să vorbească de la sine.