Ce a putut spune Pepe despre fiicele lui, în direct la TV. Răzvan Simion a fost uluit să afle acest detaliu

Ce a putut spune Pepe despre fiicele lui, în direct la TV. Răzvan Simion a fost uluit să afle acest detaliu
Ce a putut spune Pepe despre fiicele lui, în direct la TV

Pepe a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani unde a interpretat cea mai nouă piesă a sa, ”Iubesc”, în colaborare cu fiica sa cea mare, Rosa, dar și cu Theo Rose.

Ce a putut spune Pepe despre fiicele lui, în direct la TV

Pepe a cântat în premieră noua sa piesă în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și a dezvăluit că de la ora 11.00 piesa este lansată și pe YouTube. Întrebat de ce doar Rosa a făcut parte din videoclip, artistul a ținut să precizeze faptul că ea este ”artista” familiei, iar cealaltă fiică a sa, Maria, este ”sportiva” familiei.

”E o piesă cu profunzime, cu iubire. E cea mai frumoasă colaborare, aceasta cu fiica mea. Eu am o relație specială cu fetițele mele. Nu fac diferențe între ele. Rosa e mai artistă așa, cealaltă e mai sportivă.

S-a început școala, le-am dus la școală, Rosa m-a întrebat dacă vreau să stau cu ea. Azi urcam piesa pe YouTube. Urmează promovarea piesei, am dezvoltat un pic studioul ca să aduc band-uri, în pandemie am descoperit online-ul. Este important să privești partea plină a paharului și să faci lucruri”, a spus Pepe, azi, în platoul de la Neatza.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în primăvara acestui an

Amintim că Pepe a divorțat în primăvara acestui an de mama fetițelor sale, Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de către artist, pe canalul său de YouTube.

„Vreau să fac un anunţ important. Eu, alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine.

Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri”, spunea artistul despre divorțul de mama copiilor săi.

În prezent, Pepe are o relație cu Yasmine Ody, cei doi participând la numeroase evenimente împreună. Aparent, și Raluca Pastramă și-a refăcut viața, deși nu a dorit încă să dezvăluie cine este bărbatul din viața ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI