Ce a putut spune Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu după eliminarea ei de la Survivor România: „Nu mai are liniște mentală”

de: Bișinicu Andreea
15 04. 2022

Laura Giurcanu i-a transmis un mesaj dur Andreei Tonciu, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2022. Celebra influenceriță și fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities sunt protagonistele unui mic scandal. Despre ce este vorba. De ce s-a enervat fosta Faimoasă.

Scandal între Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, după Survivor 2022

Fanii emisiunii Survivor România au rămas fără cuvinte, atunci când Laura Giurcanu a fost eliminată din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Nimeni nu se aștepta ca fostul topmodel să plece atât de repede din concurs, ba chiar foarte mulți o vedeau în finală sau o potențială câștigătoare a acestui sezon.

Încă din primele zile petrecute în campul Faimoșilor, Laura Giurcanu a avut o mică altercație cu Andreea Tonciu, după ce bruneta a insinuat că ar exista o posibilă idilă între ea și TJ Miles, după ce Laura a petrecut mult timp în compania vloggerului.

Invitată de curând la o emisiune televizată, Laura Giurcanu a povestit natura conflictului dintre ea și Tonciu, precum și care este relația actuală dintre cele două foste coechipiere.

„Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat.

În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine.”, a declarat Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu, în emisiunea La Măruță de la PRO TV.

„I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor!”

Andreea Tonciu nu s-a putut abține și i-a dat replica fostei sale colege de la Survivor România 2022. Fosta asistentă TV i-a trimis un mesaj pe telefon soțului Andrei, clarificând situația dintre cele două.

Soția lui Daniel Niculescu a lansat ironii fine la adresa Laurei Giurcanu, reproșându-i blondinei faptul că foarte mulți oameni au încetat să o urmărească pe rețelele sociale, după ce a fost eliminată de la Survivor 2022.

„(…) sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e.”, a spus Andreea Tonciu.

Revoltată de aceste declarații, Laura Giurcanu a specificat faptul că Andreea Tonciu i-ar fi cerut sfaturi privind munca de influencer și i-ar fi cerut scuze „aproape plângând”:

„Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă.(…) Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală.” , a completat Giurcanu la PRO TV.