Ce a putut spune Dani Oțil despre Gigi Becali, la Neatza. Răzvan Simion a fost uimit: ”Pai pe cine să pun, săracule?”

Ce a putut spune Dani Oțil despre Gigi Becali, la Neatza. Răzvan Simion a fost uimit: ”Pai pe cine să pun, săracule?”
Ce a spus Dani Otil despre Gigi Becali la Neatza

Înainte de rubrica horoscopului, Dani Oțil a ținut să își strige ”nemulțumirea” legată de reprezentanții zodiilor de care se înconjoară în viața de zi cu zi. Acesta spune că ”s-a cam săturat” de Lei și de Scorpioni, dar a ținut să facă și câteva precizări legate de nașii de cununie.

Ce a putut spune Dani Oțil despre Gigi Becali, la Neatza

Dani Oțil s-a dezlănțuit azi în ediția de la Neatza cu Răzvan și Dani și o oferit informații prețioase.

”Blestemul meu in viata, numai Lei si Scorpioni in casa. Nu am gasit si eu o zodie bleagă. Nu am putut sa gasesc si eu asa ceva, mie mi-a placut pedala de acceleratie„, a spus Dani Oțil despre reprezentanții Zodiacului din viața sa.

Discuția s-a mutat însă rapid într-un alt registru și a adus în discuție tema nașilor de cununie. El a spus că nu are nași din România, doar în cazul în care nu ar vrea „nea Gigi”.

”Eu nu am nas din Romania, dacat daca vrea nea Gigi. La multi ani, nea Gigi! Păi pe cine sa pun, saracule, naș, ca pe tine te-a pus Miki si ce s-a intamplat?”, i-a spus Dani Oțil lui Răzvan Simion, ținând să-i ureze și La mulți ani lui Gigi Becali, dat fiind că azi este și onomastica sa, la sărbătoarea de Sfântul Gheorghe.

Răzvan Simion i-a replicat însă, colegului său:

”Pai nu e vina mea ca ea nu a avut noroc de nasi!”, a spus și Răzvan Simion.

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisăcariu, așteaptă un copil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu așteaptă un copil, iar vestea a fost dată mai întâi de Dani Oțil pe contul său de Instagram. Apoi, și Gabriela Prisăcariu a dezvăluit recent, tot pe rețeaua de socializare.

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece, din motive medicale, nu am voie să fac mișcare deloc.

Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Tot Gabriela Prisăcariu a mai spus:

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în luna martie, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI