Ce a putut spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea. Creatoarea de modă, supărată pe fostul edil: „Nu o mai susţin”

Ce a putut spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea. Creatoarea de modă, supărată pe fostul edil: „Nu o mai susţin”
Ce a putut spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea. În ce condiții nu va fi mai susținută de creatoarea de modă.

Ce a putut spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea. Creatoarea de modă și-a exprimat supărarea pe care o are pe fostul primar al Capitalei, în direct, la televizor. Nu a avut niciun fel de inhibiții. Bruneta, cunoscută pentru emisiunile sale online realizate pe diverse teme, printre care se numără și politica, a explicat în ce condiții nu ar mai susține-o pe politiciana PSD.

Ce a putut spune Dana Budeanu despre Gabriela Firea

Un nou sondaj, realizat de PNL la nivelul Capitalei României, pune în perspectivă opțiunile electoratului pentru Primăria Generală a Municipiului București. Potrivit analizelor, locuitorii și-o doresc înapoi la conducerea instituției pe politiciana PSD Gabriela Firea. Fostul primar ar putea câștiga alegerile viitoare, fiind cel mai bine cotat personaj, la ora actuală.

Invitată într-o emisiune televizată, Dana Budeanu a fost provocată să comenteze sondajul PNL. Mai ales în circumstanțele în care a sprijinit-o pe Gabriela Firea la conducerea administrativă a Bucureștiului. Celebra creatoare de modă a susținut că nu simte nicio satisfacție în condițiile de față. Iar asta pentru că este la curent cu situația locuitorilor Capitalei.

„O să câștige Gabriela Firea. Normal, pentru că femeia știe ce are de făcut. De aia câștigă. Nu câștigă că vrea Dana Budeanu sau că a fost susținută de PSD. Sunt niște tâmpenii! Femeia știe ce are de făcut. E făcută pentru asta. Punct!”, a declarat Dana Budeanu, în direct, la TV.

În schimb, creatoarea de modă și-a exprimat o supărare cu privire la actuala ministră a Familiei. Cunoscută pentru verdictele sale politice, vedeta a spus că a îndemnat-o de multe ori pe Gabriela Firea să nu mai dea bani „haştagiștilor”. Dacă politiciana PSD va mai face acest lucru, nu va mai avea parte de susținerea creatoarei de modă.

Mesajul dur pentru fostul primar: „Nu o mai susțin…”

„Nu o mai susțin în viața vieților mele pe Gabriela Firea, dacă mai dă bani la haştagi, cum a dat tot mandatul. I-am spus de 300 de ori: „Nu mai da bani la neterminații ăștia! Tu îi finanțezi pe ăia care se duc în piață la Hashtagism?”. Acuma nu le mai dă nimic. Ok.

Eu voi face o monitorizare. Că așa am învățat din progresism. Eu sunt expert în progresism! Nu de acum, din 2016 de aia îi știu pe dinafară p-ăștia. Şi voi verifica exact unde sunt cartierele de progresiști și acolo o să mă tăvălesc pe jos, efectiv cum fac și ei în living, să nu existe căldură și apă caldă cât e Firea primar și cu asta basta.

Bă, fiți atenți ce vă spun și știu. Am cartierele deja notate. Acolo e avarie de 10 ori pe iarnă, exact cum e acum în tot orașul. N-ați votat, mă, că pă 28 septembrie o să avem apă? Unde-i apa, unde-i dușu? Ciuciu! Acum ies artiștii ăia nebuni care stăteau prin piață și care făceau nu știu ce cântecele cu PSD și nu știu ce… Și acuma îl înjură pe Nicușor?! Păi cum? Aţi făcut campanie electorală, mă! Cum adică?”, s-a exprimat Dana Budeanu, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la postul TV Antena 3.

Creatoarea de modă a explicat, în termeni duri, că vinovați pentru situația dezastruoasă din Capitală, din momentul prezent, sunt românii care l-au votat pe edilul Nicușor Dan și presa care i-a susținut imaginea. Cu Gabriela Firea la conducerea Bucureștiului – spune Dana Budeanu -, românii nu ar fi fost lăsați de izbeliște.

Urmăriți Playtech.ro și pe