Ce a putut spune Cristina ICH despre Victor Pițurcă, socrul ei. Nu l-a menajat deloc

Ce a putut spune Cristina ICH despre Victor Pițurcă, socrul ei. Nu l-a menajat deloc
Cum a fost întâlnirea Cristinei Ich cu Victor Pițurcă?

Ce părere are Cristina Ich despre socrul său și care a fost prima reacție a vedetei atunci când l-a întâlnit pentru prima dată? Una din cele mai frumoase femei din România a venit cu detalii despre momentul în care i-a întâlnit pe părinții iubitului său.

Ccum a fost întâlnirea Cristinei Ich cu Victor Pițurcă?

Nora lui Victor Pițurcă a vorbit în premieră despre momentul în care i-a întâlnit pe părinții iubitului său. Una din cele mai frumoase femei din România a avut numai cuvinte de laudă la adresa socrilor.

Cu toate că cei doi tineri părinți nu sunt căsătoriți la starea civilă, aceștia trăiesc precum indică un mariaj normal: locuiesc împreună, își împart treburile și au grijă de micuțul lor. Celebrul om din fotbal s-a mândrit nevoie mare că fiul său cel mare a ales o parteneră atât de frumoasă ca să fie mama nepotului său.

Cunoscuta influenceră a acceptat invitația lui Cătălin Măruță la podcastul lui, așa că a decis să-și deschidă sufletul așa cum rar o face și să vorbească despre tatăl său natural, tatăl său adoptiv și despre familia pe care și-a creat-o acum. Întrebată despre tatăl lui Alex Pițurcă, frumoasa moldoveancă a spus că bărbatul este un om foarte calm, blând și pașnic, ba chiar calmitatea lui este la un nivel în care te poate scoate din sărite.

„Foarte bine, sunt niște oameni drăguți amândoi… sunt foarte amabili amândoi. Și întotdeauna am fost așa ”Bună seara, domnul Pițurcă!”… Eu sunt foarte respectuoasă…”, a mărturisit ”prințesa Instagramului” la podcastul lui Cătălin Măruță.

Normal că îi zic domnul Pițurcă, cum să-i zic, doar nu ne tragem de șireturi?”, a mai spus Cristina Ich, care habar n-avea că fostul selecționer are porecla Satana.

Satana? Dar de ce? Nu pot să cred că n-are nicio legătură, el un om extrem de blând, e foarte pașnic așa, și foarte calm, adică e chiar o calmitate care te poate scoate din sărite…să vezi cât e de calm.”, a mărturisit frumoasa vedetă, conform playsport.ro.

Mai mult decât atât, Ich a mai spus că nu plănuiește nicio nuntă pentru că ea și Alex Pițurcă au văzut că le este foarte bine așa cum sunt, iar grija cea mai mare a lor este educația băiețelului lor, Noah.

Cum se menține în formă Victor Pițurcă?

”Este incredibil. Dar el mănâncă numai mâncare bio, numai de la fermă, adică el niciodată nu mănâncă, nu merge să cumpere carne din comerț, aleargă câte 5 kilometri în fiecare zi, se și întreține, are un stil de viață foarte sănătos și atunci normal că arată bine, arată incredibil…. Eu când l-am văzut am avut un șoc, pentru că nu-mi venea să cred că persoană la șaizeci și ceva de ani poate să arate așa”
Cristina Ich

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI