Ce a putut spune Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu. Mulți români se vor revolta

Ce a putut spune Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu. Mulți români se vor revolta
Ce crede Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu?

Care este părerea lui Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu? Celebrul designer a avut o reacție neașteptată în privința acesteia. Ea este un personaj controversat în special în mediul online. ,,Mă uit singur și râd ca prostul. E categoria grea” , a spus juratul de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” în cadrul unui podcast. Ce crede cu adevărat despre colega sa de breaslă și despre activitatea ei?

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu?

Cătălin Botezatu a avut o reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu. Cunoscutul designer a vorbit despre colega de breaslă în cadrul unui podcast. El și-a expus opinia și față de activitatea ei din mediul online.

Dana Budeanu a avut un succes uriaș în special în mediul online cu rubrica ,,Mafioți și amețite”. Creatoarea de modă a intrat și mai mult în atenția publicului odată cu apariția în emisiunea ,,Vorbește Lumea”, acolo unde comenta aparițiile vedetelor noastre la diverse evenimente.

Cea din urmă s-a mutat mai apoi pe YouTube, lucru care i-a adus foarte mulți fani. Cătălin Botezatu a fost invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, iar printre alte subiecte a discutat și despre colega de breaslă care încă face furori pe rețelele de socializare.

Bote a declarat că urmărește videoclipurile Danei și că o apreciază pentru modul în care se prezintă în fața românilor, transparent și asumat. Mai mult decât atât, vedeta a susținut și că Dana Budeanu dă dovadă de mult curaj la fiecare apariție.

„Mă uit singur și râd ca prostul. Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul podcastului.

Dana Budeanu face praf autoritățile

Vedeta este cunoscută și pentru afirmațiile dure pe care le face la adresa autorităților și a felului în care au gestionat lucrurile în special în perioada pandemică.

Designer-ul este un aprig contestatar al măsurilor luate în contextul crizei sanitare și al vaccinării anti-COVID-19. Aceasta a comentat acum ultimele zvonuri privind iminența unui val 6 al pandemiei care ar urma să ajungă în România la finele lunii august.

„Nu vine niciun val șase. Știrile pe care le citiți, și care sunt valabile peste tot în lume, adică nu vă imaginați că și aici la bogați se vorbește, dar ca la bogați, doar se vorbește despre asta.

S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate, voi știți asta de la mine, din prima zi. Vreau doar să vă liniștiți, că dacă anunță 10.000 de cazuri pe zi, o sută de mii de cazuri pe zi, cum s-a început și la noi, înseamnă zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar măști și teste”, a declarat aceasta.