Ce a putut să găsească Codin Maticiuc în camera în care s-a cazat pe litoral: “Arată execrabil. Coropișnițe ca în Africa”

de: Ionuț Vieru
15 07. 2024

Codin Maticiuc a mers în vacanță pe litoral, dar a rămas surprins de condițiile de care a avut parte. Din păcate, nu într-un mod pozitiv. Cazarea i-a lăsat un gust amar.

Codin Maticiuc, experiență de groază în vacanță pe litoralul românesc

Codin Maticiuc a fost prezent la festivalul Beach, Please!, unde au fost prezenți peste 100.000 de oameni. La fel ca și restul, a avut nevoie de o cazare cât mai aproape, în Costinești.

Cu toate acestea, vedeta a fost profund dezamăgită de cazarea pe care a găsit-o, deoarece a condițiile nu au fost deloc cele la care se aștepta. Din punct de vedere igienic, Codin spune că perdelele erau foarte murdare, iar camera era plină de coropișnițe.

De asemenea, a făcut peste o oră până la festival și înapoi, pe jos. Dincolo de toate acestea, s-a bucurat de experiența Beach, Please! și de artiștii care au urcat pe scenă. I-a felicitat pe organizatori pentru efortul depus.

„Camerele arată execrabil”

„Beach, Please din POV-ul meu. Am ajuns și eu la deja faimosul festival din Costinești. Prima dată, recunosc, dar nu aveam efectiv cum să ratez Rick Ross, Wiz Khalifa și Travis Scott dintr-un singur foc.

M-am cazat, inspirat și nu prea, (…) în capătul celălalt al stațiunii. Inspirat pentru că fac 35 de minute dus, 35 de minute întors până în festival pe jos.

Neinspirat pentru că arată execrabil camerele. Perdele murdare de pete vișinii și lipsă pe alocuri, coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut care apar sau când stingi lumina sau când dai drumul la apă să curgă și miros de statut și igrasie.

Festivalul în sine un FENOMEN. Woodstock curat din toate punctele de vedere. Felicitări Selly și conducerea Global!

Probleme? Au fost, am auzit și de simțit le-am simțit doar pe cele de acces, dar totuși vorbim de o stațiune cu infrastructură zero care ar trebui să le facă statui acestor băieți în fața primăriei”, a spus Codin pe rețelele de socializare.