17 mai 2021 | 08:02

Ce a postat Lidia Buble după ce Răzvan Simion și-a declarat dragostea pentru Daliana Răducan

Monden
Ce a postat Lidia Buble după ce Răzvan Simion și-a declarat dragostea pentru Daliana Răducan
Ce a postat Lidia Buble după ce Răzvan Simion și-a declarat dragostea pentru Daliana Răducan

Răzvan Simion a apărut alături de Daliana Răducan, noua lui iubită. Lidia Buble și-a lăsat fanii să creadă că postarea pe care a făcut-o ar fi la adresa fostului ei partener de viață.

Ce a postat Lidia Buble după ce Răzvan Simion și-a declarat dragostea pentru Daliana Răducan

Vedeta a postat pe InstaStory piesa numită Disfruto, iar versurile ei arată că e puțin geloasă pe faptul că fostul ei iubit și-a refăcut viața alături de Daliana.

”Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador/ Să am răbdarea ta/ Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te preșuiesc/ Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc.”, sunt versurile pe care Lidia le-a împărtășit cu fanii ei.

Ce a spus Lidia despre Daliana

Lidia Buble a făcut declarații privind noua relație a lui Răzvan Simion, spunând că nu are o problemă cu acest lucru. Ea a mai spus că o consideră norocoasă pe noua lui iubită, însă nu e geloasă pe ea.

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, a spus Lidia Buble.

Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, are 29 de ani, iar cei doi au o relația de un an. Tânăra este de meserie arhitect și designer de interior, făcând parte din echipa Visuri la Cheie.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, s-a autodescris noua iubită a lui Răzvan pe site-ul personal.

Recent, Daliana și Răzvan Simion au participat la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. În timp ce prezentatorul a ajuns primul, peste câteva ore a sosit și partenera lui, fiind una dintre puținele dăți când sunt văzuți în public.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro