Ce a păţit un român la un restaurant din Lefkada. Necazul turistului din Grecia, un mare semnal de alarmă: „Evitaţi!”

Ce a păţit un român la un restaurant din Lefkada. Necazul turistului din Grecia, un mare semnal de alarmă: „Evitaţi!”
Ce a patit un turist roman la o terasa din Lefkada, Grecia

Este incredibil ce a păţit un român la un restaurant din Lefkada. Necazul turistului pe care l-a pățit în Grecia poate fi un mare semnal de alarmă pentru românii care vor pleca în concediu spre Grecia. La ce trebuie să fii atent dacă pleci în vacanță în Grecia zilele astea, vezi un pic mai jos.

Pățania incredibilă a unui român la o terasă din Lefkada, Grecia. Este incredibil ce s-a întâmplat

În vara lui 2022, reţelele sociale au fost pline de critici la adresa staţiunilor de pe litoralul românesc, unde preţurile au luat-o razna începând cu cazarea și până la o banală porţie de mămăligă cu sarmale.

Din aceste motive, foarte mulți dintre români s-au îndreptat spre însorita Grecie pentru a-și face concediul, însă uniii dintre ei au fost dezamăgiți și aici.

Omul a spus ce a pățit pe un forum

De curând, pe gupul de Facebook Forum Lefkada, un conațional a povestit experienţa neplăcută pe care a trăit-o în această renumită staţiune grecească.

”Salutare tuturor! Dacă vizitați Nydri și doriți să serviți masa pe malul mării, EVITAȚI terasa Tom’s Seaside Restaurant. Servirea a fost foarte greoaie cu toate că eram doar masa noastră și încă două ocupate, paharele aveau urme de murdărie dar cea mai tare chestiune a fost la nota de plată. Aproape toate prețurile mâncărurilor comandate au fost mărite cu 0,5 – 2 EUR”, își povestește românul experiența mai mult decât neplăcută.

Românului i s-a cerut să plătească ce nu consumase

Culmea, românul a constatat că pe bonul de plată erau scrise cu totul alte produse decât cele consumate. În plus, șeful de sală i-a spus românului că prețul se poate modifica pe parcurs.

Adică, între timpul de la care s-a făcut comanda și timpul în care se face nota de plată. Într-un final, șeful de sală a spus că românul trebuie să plătească nota modificată pentru că așa a vrut el.

Pățania românului se poate numi „jaf la drumul mare”

„Pe bon erau trecute alte produse iar atunci când am fost să vorbim cu “șeful de sală” ne-a arătat că pe ultima pagină a meniului este scris că prețurile se pot modifica oricând, inclusiv între momentul efectuării comenzii și cel al notei de plată!!! Motivul indicat pentru aceasta fiind unul foarte simplu: “pentru ca așa vreau eu!” Trist pentru imaginea turismului in Grecia!”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Cum a rămas un român fără 3000 de euro în Grecia

Nu în ultimul rând, un alt turist român, care se afla în Grecia, în Halkidiki, a rămas fără suma de 3000 de euro după ce autoturismul i-a fost spart de hoți. Omul a plecat linișit la plajă, iar la întoarcere, fără ca mașina să prezinte urme de efracție, din ea dispăruse suma mare de bani.