Ce a pățit un român în Germania, când a amenințat o polițistă în limba română. Nu se aștepta deloc

de: Andrei Simion
24 08. 2024

Un român care nu și-a putut controla furia și a agresat o persoană a avut parte de o „surpriză” după ce a amenințat o polițistă din Germania. În mod neașteptat, femeia a înțeles ce a spus românul și l-a arestat pe loc.

Ce a pățit un român în Germania, când a amenințat o polițistă în limba română

Românul de 38 de ani a devenit agresiv în cartierul Salzburg din Elisabeth-Vorstadt, Germania. Un martor a contactat poliția și le-a raportat că patru persoane se luptau în fața unui bar.

Pe măsură ce polițiștii se apropiau de grup, românul de 38 de ani l-a lovit cu pumnul în față pe un alt român de 35 de ani, provocându-i căderea la pământ.

După ce polițiștii l-au imobilizat, bărbatul, enervat, a început să amenințe o agentă prezentă la intervenție în limba română. Datorită cunoștințelor sale lingvistice, polițista a reușit să-l înțeleagă și, în urma acestui incident, bărbatul a fost arestat.

Ce a pățit un român în Germania, când a amenințat o polițistă în limba română

Un alt caz petrecut în Germania îl are in prim-plan pe un șofer român

Un bărbat român de 46 de ani a rămas fără mașină după ce a făcut exces de spectacol pe un drum din Germania. Polițiștii germani l-au filmat în timp ce conducea agresiv și își deranja o tânără în trafic. În plus, bărbatul a primit și dosar penal.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută în apropiere de Dortmund. Bărbatul de 46 de ani a fost surprins de un echipaj de poliție german în timp ce hărțuia o șoferiță. Potrivit informațiilor furnizate de pressportal.de, românul de 46 de ani conducea un Opel Astra pe drumul dintre Dortmund și Munster.

Polițiștii au observat cum românul se apropia periculos de un BMW Mini, condus de o tânără de 24 de ani din Munster. Bărbatul a început să folosească intens farurile pentru a o forța pe șoferiță să elibereze banda, în ciuda faptului că tânăra respecta limita de viteză pe acel tronson de drum.

Sub presiunea exercitată de român, șoferița a schimbat banda. Totuși, bărbatul de 46 de ani nu s-a oprit aici. A depășit automobilul tinerii, i-a tăiat calea și a început să frâneze brusc în fața mașinii acesteia. De asemenea, i-a făcut semne obscene.