Ce a păţit un român care a plecat cu o Dacia Spring până în Bulgaria. A povestit tot: „Îţi trebuie şi pastile de linişte”

Ce a păţit un român care a plecat cu o Dacia Spring până în Bulgaria. A povestit tot: „Îţi trebuie şi pastile de linişte”
Ce părere are un șofer român de Dacia Spring după un drum mai lung

Dacia Spring este un model de succes, recent scos la vânzare. Atât în România, cât și în alte țări din Europa, modelul noul al celor de la Dacia electric a fost pe placul șoferilor. Cu toate acestea, unii spun că nu este cea mai bună mașină pentru drumuri lungi.

Ce a spus un șofer de Dacia Spring după o plimbare mai lungă

Dacia Spring este mașina perfectă pentru oraș, spun majoritatea. Micuță, costuri de întreținere mici, electrică și ieftină, mulți au ales-o și sunt mulțumiți de ea. Câțiva proprietari au decis să parcurgă și drumuri mai lungi cu mașina electrică.

Unii au mers din România până în Grecia și s-au arătat mulțumiți de experiență, mai ales de economiile pe care le-a făcut, nefiind nevoiți să plătească combustibilul. Unul dintre proprietarii de Dacia Spring a făcut un astfel de drum lung. La sfârșit a spus că mașina este perfectă pentru oraș, însă nu va mai parcurge niciodată un drum lung cu ea.

„Am făcut și eu, de curiozitate, o plimbare mai lungă cu Springul. Promit că nu mai fac! Mașina e bună, pentru oraș și navetă e ideală, dar drumuri lungi promit că nu mai fac.

Dacă chiar nu-ți pasă de timp, care la urmă urmei e cel mai scump bun de care dispunem în mod limitat, dacă cel mai important lucru e să faci economie la 100-200 de lei și ești zen din naștere și nu te enervezi ever, e bun Springul și la drum lung.”, a scris șoferul pe Dacia Spring România.

Ce distanță a parcurs șoferul cu Dacia Spring

Într-un comentariu la aceeași postare aflăm și ce distanță a parcurs bărbatul. Este vorba despre Galați – Bulgaria. Mai mulți internauți au comentat la postare, iar, desigur, părerile au fost împărțite.

„Am făcut 800 km gratis cu ea (și am scutit o grămadă de bani pe benzină) era bine dacă scuteam 100-200 lei, dar au fost mai mulți, chiar vreo 600, așa că nu le putem avea pe toate și bani în buzunar și timp câștigat.”

Dacă unii au fost mulțumiți de mașină la drum lung și nu au avut nimic de reproșat, alții au precizat că, în cele din urmă, Dacia Spring este o mașină bună pentru oraș și atât.

„Mă bucur că uneori mai vin feedback-uri și de la oameni realiști, într-o viață normală nu totul se rezumă la a face economie de bani, până la urmă pentru ce mai muncesc și trăiesc, numai să îmi tai mereu din plăceri, de la gură, să stau să îmi număr și ultimul șfanț ca să pot face o plecare pe undeva? Nu, merci.

Păi cred că aș lua Spring-ul în spate și aș ajunge mai repede la destinație dacă ar fi pe așa, numai să nu pierd timp, mâine-poimâine va veni unul și va zice că și-a transformat Spring-ul în Camper Van și că e foarte mulțumit de tot spațiul și comfortul pe care îl oferă această cutiuță electrică.”

Citește și: Cum a ajuns un bărbat din Suceava în Thassos cu mașina electrică, fără să plătească bani. Tot ce trebuie să știi