Ce a pățit Theo Rose când s-a întâlnit cu un fan: „Să vă zic de ce sunt proastă”

Ce a pățit Theo Rose când s-a întâlnit cu un fan: „Să vă zic de ce sunt proastă”
Ce a pățit Theo Rose când s-a întâlnit cu un fan. Dezvăluirile cântăreței despre un fan de la Cluj. A fost profund emoționată.

Ce a pățit Theo Rose când s-a întâlnit cu un fan. Vedeta mult îndrăgită a rămas marcată de vorbele pe care i le-a spus bărbatul. Acum, nu-și dorește altceva decât să atingă fericirea și să împrăștie în jur numai bunătate. Ce s-a întâmplat, de fapt, când un român i-a cerut cântăreței să-i semneze un articol vestimentar.

Ce a pățit Theo Rose când s-a întâlnit cu un fan

Theo Rose este una dintre cele mai admirate vedete tinere din lumea showbiz-ului românesc. Cântăreața, care de curând a decis să investească și în talentul său actoricesc, a reușit să-și construiască o comunitate online foarte frumoasă. Internauții sunt activi pe paginile sale și o laudă necontenit pentru activitățile pe care le realizează.

În urmă cu puțin timp, artista a făcut o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni. Partenera regizorului Anghel Damian a povestit cum a întâlnit un fan de-al său, care i-a schimbat perspectiva cu doar câteva cuvinte. Bărbatul își luase bilet de la Cluj tocmai la București, special pentru a-și întâlni idolii, pe care i-a rugat să lase un autograf pe o bluză.

Theo Rose a povestit cum, la momentul cu pricina, i s-a făcut rău și a avut nevoie să ia o gură de aer. După ce i-a semnat maleta bărbatului, acesta din urmă i-a povestit, emoționat, cum a trebuit să-și amaneteze telefonul mobil ca să poată ajunge să trăiască o astfel de experiență.

„A trebuit să își amaneteze telefonul”

„Filmam ieri și mă simțeam foarte rău. Am ieșit, la un moment dat, din restaurantul în care filmam cu gândul ca măcar să fiu afară, dacă vomit. Până la baie făceam mai mult. La ușă, băiatul din poză cerea tuturor celor care lucrează la serial să semneze pe bluza fosforescentă pe care o ține în mână.

Fiind pe cale să vărs oriunde în fața ochilor și căutând un loc retras cu aer, l-am rugat să aștepte să mă întorc. Într-un final, i-am semnat bluza și i-am ascultat povestea. Venise de la Cluj special pentru asta. Mi-a spus că e mare fan și că nu l-a interesat că a trebuit să își amaneteze telefonul ca să-și cumpere bilet de drum spre București.

A început să plângă și a zis: „Nu pot să cred că l-am prins și pe Tătuțu’ să-mi semneze. Eu râd și plâng odată cu voi. Nu vă imaginați ce înseamnă asta pentru mine. Poate credeți că sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Moșu’ mai repede la mine. Lasă, telefonul îl iau înapoi. Muncesc și îl scot în câteva zile. Mulțumesc!””, a povestit Theo Rose, într-o intervenție pe pagina sa de Instagram.

Dorința iubitei lui Anghel Damian pentru Crăciun

Bărbatul din Cluj a plecat fără să ceară nimănui nimic, mulțumit că artiștii i-au semnat bluza. Theo Rose și-a exprimat regretul că nu i-a oferit niciun bănuț fanului său. Acaparată de profunzimea mesajului omului din fața ei, cântăreața nu ar mai fi realizat cum ar fi vrut să procedeze.

„Vă zic și de ce sunt proastă. Mi-era așa rău și, în același timp, primisem o lecție de fericire necondiționată că nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă să-i plătesc eu drumul sau să-i dau niște bani, să aibă la el.

Pe de altă parte, am înțeles lecția. El n-a avut nevoie decât de semnătura mea banală. Dar a dat, la schimb, o lecție prețioasă. Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin ca să fie fericiți… *că acelora este Împărăția cerurilor”, a povestit Theo Rose.

Mult îndrăgita cântăreață a mărturisit că, de Crăciun, își dorește să fie fericită precum fanul său. Într-un mesaj în care a urat la mulți ani și persoanelor cu numele Sfântului Andrei, artista le-a dezvăluit utilizatorilor online că ar vrea să vadă lumea frumoasă, să reușească să-și ascundă ochilor intențiile rele și să împartă în jur numai bunătate și bucurie.

Urmăriți Playtech.ro și pe