Ce a pățit sportiva care câștigă mai mulți bani din filmulețe interzise pe online decât din sport. Galerie foto

de: Rosu Ioana
12 10. 2022

Lovitură dură pentru Keyla Alves, una dintre cele mai râvnite jucătoare de volei din Brazilia, care și-a câștigat fani în toată lumea, datorită frumuseții și talentului său. În urmă cu puțin timp, sportiva de 22 de ani a primit o veste tristă, ceea ce îi poate pune în pericol, atât sânătatea, cât și popularitatea.

Keyla Alves, între sport și site-uri destinate adulților

Frumusețea sportivei Keyla Alves trece granițele țării sale și face înconjurul lumii. Performanețele sale în volei sunt incontestabile, însă aceasta nu s-a oprit doar la acest capitol, tânăra devenind o prezență uimitoare și pe plaftformele online pentru adulți, precum site-ul OnlyFans, acolo unde este urmărită de peste cinci milioane de oameni.

Aceasta a declarat, recent, că veniturile obținute de pe această platformă sunt de 50 de ori mai mari decât cele obținute din sport, motiv pentru care a acordat o atenție sporită și prezenței online, care îi completează nevoile de natură financiară. Aceasta a subliniat faptul că imaginile postate contra-cost nu conțin elemente de nuditate, fiind destinate în totalitate sesiunilor simple și profesionale.

„Sunt în al treilea an la o echipă profesionistă de volei și mă consider un atlet profesionist, dar lucrurile în afara terenului au început să se dezvolte foarte mult pentru mine.

Așa că am început să fiu mai atentă la asta. Fie că îmi place sau nu, astăzi este cel mai mare venit al meu. Câștig de vreo 50 de ori mai mult cu platformele digitale decât cu volei și mai mult pe OnlyFans, pentru că prețul lunar de 16 euro este fix”, a declarat ea.

Ce veste a primit sportiva din partea medicilor

Din păcate, orice sportiv de performanță își riscă sănătatea, având în vedere antrenametele intensive pe care trebuie să le facă zilnic. Recent, Keyla Alves a aflat în urma unor teste medicale că a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului, afecțiune care necesită o intervenție chirurgicală. Potrivit medicilor, tânăra va fi nevoită să rămână departe de teren între șase și opt luni.

Din păcate, acest tip de accident reprezintă unul dintre cele mai grele suferite de un sportiv, iar timpul de recuperare este direct proportional cu gravitatea afecțiunii. La aflarea veștii, clubul de care aparține sportive a postat un mesaj de încurajare, prin care îi transmite că este alături de ea și o așteaptă pe teren atunci când va fi complet refăcută.

”Forța și determinarea ta vor face diferența acum. Liderul nostru, Key Alves, a suferit o accidentare la ultimul meci și va suferi o operație. Îți dorim tot biele din lume și însănătoșire grabnică. Să ne revedem curând pe teren. Suntem împreună, Key”, a transmis Osasco Sao Cristovao Saude, clubul la care joacă brazilianca.

Cel mai probabil, în această perioadă de recuperare, voleibalista își va concentra atenția pe rețelele sociale, acolo unde va continua să-și încânte fanii cu prezența sa exuberantă (vezi imagini în galeria foto).