Ce a pățit Răzvan Simion când s-a dus la medic, de fapt. Nu s-a putut abține să nu povestească, era și el șocat

Ce a pățit Răzvan Simion când s-a dus la medic, de fapt. Nu s-a putut abține să nu povestească, era și el șocat
Ce a patit Razvan Simion cand a mers la medic

Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, va avea o emisiune medicală la Antena 1 și venit în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani pentru a vorbi despre proiect.

Ce a pățit Răzvan Simion când s-a dus la medic, de fapt

Spunând că prin acest proiect vrea să aducă telespectatorilor o nouă viziune asupra practicii medicinei, venind cu sfaturi de la specialiști pentru telespectatori, Răzvan i-a povestit un episod care i s-a întâmplat la medic când acesta a spus că are probleme cu somnul și că nu poate să doarmă. Deși Răzvan Simion se aștepta ca pentru problema sa să primească, cel mai probabil, pastile, medicul i-a dat un sfat care l-a ajutat.

”Aveam o problemă cu somnul și am sunat medicul să îl întreb ce să fac. Mă așteptam să îmi prescrie niște pastile ceva, dar el mi-a zis: joci 30 de minute de tenis și bei 40 ml coniac. Am reușit să dorm”, a povestit Răzvan Simion în ediția de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani, care, astfel, ascultând sfatul medicului, a reușit să scape de problema pe care o avea.

Dr. Mihail Pautov, emisiune la Antena 1

Medicul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală, a declarat recent despre noul său proiect care se va desfășura pe micul ecran.

”Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri”, a spus Mihail Pautov.

”Oamenii mai departe să preia mesajul, să-l respecte, să şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design”.

Noul proiect al lui Mihai Pautov este un proiect îndrăzneţ, pe care îl priveşte cu toată seriozitatea, întrucât e vorba despre informaţii medicale.

Menționăm că Dr. Mihail Pautov are mulți urmăritori în mediul online. Acesta are cei mai mulţi abonaţi pe Youtube din România, acolo unde postează clipuri prin care le răspunde oamenilor la întrebări care se referă la sănătate, viaţă ori meditaţie.

Răzvan Simion este colegul lui Dani, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, coleg care s-a căsătorit în weekendul care a trecut. El a participat la nuntă alături de iubita sa, Daliana Răducan, iar cei doi au strălucit la marele eveniment. Răzvan Simion a mărturisit ieri, tot la Neatza cu Răzvan și Dani, că a dansat atât de mult încât încălțămintea i-a creat probleme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI