21 apr. 2021 | 09:43

Ce a pățit Răzvan Botezatu la volan. Cum a ajuns să dea vina pe Raluca de la Survivor România 2021, de fapt

Monden
Ce a pățit Răzvan Botezatu la volan. Cum a ajuns să dea vina pe Raluca de la Survivor România 2021, de fapt

Răzvan Botezatu a împlinit recent 31 de ani, însă ce se voia o zi superbă, s-a transformat într-una în care lucrurile au mers doar pe dos.

Ce a pățit Răzvan Botezatu la volan din cauza Ralucăi Dumitru

Fostul prezentator de la Antena Stars a avut necazuri serioase, iar totul s-a întâmplat din cauza Faimoasei Raluca Dumitru.

Răzvan Botezatu se grăbea să se întoarcă în București, ca să se uite la Survivor România, fiind cel mai mare susținător al fostei sale colege Raluca Dumitru.

În drum spre casă, el a avut parte de o experiență înfricoșătoare. În timp ce mergea, mașina lui a început să scoată fum de la motor.

”Mă grăbeam, nu zic nu, mergeam spre București și atunci am pățit-o… Mașina început să tușească, am tras repede pe banda de urgență și am văzut că încee să scoată fum din motor. M-am speriat mai tare ca niciodată, mi-era frică că va lua foc”, a povestit Răzvan pentru wowbiz.ro.

Din păcate, mașina nu s-a mai urnit din loc, așa că a fost nevoit să o transporte pe o platformă. Cu toate astea, el nu a ratat Survivor. S-a întors înapoi la Constanța pentru a își vedea concurenta preferată.

” Eram la kilometrul 70 al autostrăzii. Am chemat o platformă, m-au luat de acolo și m-au întrebat unde să mă ducă. Eu trebuia să ajung la București să rezolv o problmă stomatologică.

Era să ia foc în mașină, dar nu a ratat Survivor

„Dar, dacă mergeam la București, nu mai aveam cu ce să mă întorc și nici nu aveam ce să fac cu mașina, așa că m-am întors acasă, la mine, în Constanța. Dacă nu făceam așa, pierdeam și Survivor România, nu o vedeam pe Raluca, nu vedeam cum se mai ceartă ea cu băieții pe acolo, cum îi pune la punct… Aș zice că totul e din cauza Faimoasei Raluca….

Dar nu puteam, chiar dacă era ziua mea, să pierd momentele cu ea de la TV, așa că l-am sunat pe medic, mi-am anulat programarea, m-am întors la Constanța”, a continuat el.

Cu toate că ziua a început deloc bine, Răzvan a povestit că s-a încheiat într-un mod vesel, odată cu prietenii lui care l-au vizitat și alături de care a uitat de supărări.

”Au venit la mine acasă prieteni buni de-ai mei, mi-au adus un tort, am făcut un grătar, ne-am uitat la Survivor și i-am făcut galerie Ralucăi. Am băut câteva pahare să uit de supărarea cu mașina care, normal, nici măcar nu e a mea…”, a continuat fostul prezentator.

Vedeta nu e ferită deloc de ghinioane. În urmă cu mai multe săptămâni, el s-a vaccinat anti-covid-19 cu serul AstraZeneca, însă a avut parte de toate reacțiile adverse posibile.

Răzvan Botezatu a avut inclusiv bube pe tot corpul, stări de oboseală, febră și greață. A trecut prin clipe îngrozitoare, însă acum se simte mai bine.

”Am crezut că leșin. Doar mie mi se putea întâmpla. Ce să mai zic, acum îmi explic de ce mă simt atât de rău, de ce nu îmi trec bubele și de ce este din ce în ce mai rău. Dar, sincer, cât ghinion să am? Îmi tot zic că nu se poate să am atât ghinion, sunt distrus de bubele astea…Dureri de cap, febră, greață, frisoane, somnolență, tot”, povestea el la prima doză de vaccin.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro