Ce a pățit Oana Lis când a ieșit cu Viorel pe stradă. Blondei nu i-a venit să creadă

Ce a pățit Oana Lis când a ieșit cu Viorel pe stradă. Blondei nu i-a venit să creadă
Oana Lis, impresionată de o femeie pe care Viorel a ajutat-o

Oana Lis a vorbit și ea despre noțiunea de ”influenceri”, însă într-un alt sens decât cel căpătat în zilele noastre. Astfel, ea îl consideră pe soțul ei, Viorel, un real influencer, și a spus și de ce.

Ce a pățit Oana Lis când a ieșit cu Viorel pe stradă

Oana Lis a povestit cum într-o zi a ieșit pe stradă cu soțul ei, iar o femeie s-a năpustit să-i sărute mâna soțului ei pentru gestul pe care îl făcuse pentru ea în vremea când era primar al Capitalei. Se pare că apartamentul femeii luase foc, iar Viorel Lis i-a dat femeii o locuință. Gestul soțului ei, dar și al femeii pline de recunoștință au impresionat-o nespus pe Oana, care a povestit cu de-amănuntul situația, într-o postare recentă pe Facebook.

”Tot aud…că unii sunt influenceri. Care vor să ne influențeze sa cumpărăm o cremă sau alta…pff!!! Mergeam într-o zi pe stradă cu Vio si o femeie mai ca a sărit sa-i pupe mâna. Ne a zis ca mereu îl pune pe acatist. Cand era primar, ei îi luase casa foc, avea un copil cu handicap si Viorel i-a dat casă. Și pentru că era un apartament cu 3 camere, a mai făcut 2 copii.

Ne-a arătat poze cu un băiat care e IT-ist , lucrează la Londra, si-a depășit condiția si își ajuta familia. Cunosc sute de oameni, dar putini influenceri si și mai puțini influenceri adevărați, care aduc cu adevarat plus-valoare oamenilor din jur. Pentru mine, Viorel e cel mai mare influencer. Și mă inspiră sa ajut si eu lumea sa fie un loc mai bun…pe unde trec eu”, a spus soția fostului edil.

”Le multumesc net-ului si tuturor femeilor și bărbaților care fac curvasarie adevărată”

Tot Oana Lis s-a exprimat pe Facebook și a adus în discuție perioada în care a început să iasă cu soțul ei, iar oamenii îi aduceau cuvinte jignitoare, din cauza diferenței de vârstă existente între ei.

”Cand am inceput sa ies cu Vio, am fost numita c***ă de unii doar ptr ca era o diferenta de vârsta între noi. Ptr mine era ciudat apelativul asta, pentru ca nu ma simțeam c***ă. Și clar, nici nu eram. Doar lumea era inchistata atunci si nu era mediatizarea această puternica ce ne-o da netul…prin care putem sa vedem atatea cazuri…asa că le multumesc net-ului si tuturor femeilor și bărbaților care fac curvasarie adevărată…pe bani, sistematizat, cu multe persoane etc…M-ati scos si pe mine!!! S-au schimbat percepțiile si oamenii…By the way, nu am nimic cu c*****e, mai ales daca sunt asumate. Prefer sa stau cu o c***ă la masă decât cu un om rău, hot și plin de ură”, a spus Oana Lis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI