Ce a păţit o româncă care şi-a lăsat maşina parcată în Thassos. A avertizat imediat ceilalţi turişti: „Mare grijă!”

Ce a păţit o româncă care şi-a lăsat maşina parcată în Thassos. A avertizat imediat ceilalţi turişti: „Mare grijă!”
Ce a pățit o româncă în Thassos. Din păcate, nu a reușit să imortalizeze momentul. Atenție unde vă parcați mașinile!

O turistă din România, care și-a petrecut zilele de concediu în Grecia, a avut parte de o pățanie deloc fericită. Ce a pățit o româncă în Thassos cu mașina sa a luat prin surprindere mulți internauți. Cu toate acestea, au mai fost cazuri când turiștii au semnalat exact aceeași problemă referitoare la autoturismele parcate în locuri neinspirate. Unii au făcut publice chiar și fotografii, fără să aibă nicio reținere. Iată despre ce e vorba!

Ce a pățit o româncă în Thassos

Unii turiști care se deplasează în vacanțe în străinătate au obiceiul de a-și împărtăși opiniile despre condițiile și circumstanțele în care și-au petrecut concediul pe diverse grupuri-forum de pe internet. Majoritatea românilor care pleacă în Grecia, la revenirea în țară își lasă scrise impresiile despre vacanță în grupul de Facebook „Forum Grecia”.

Aici, cu puțin timp în urmă, o conațională a povestit tuturor ce a pățit în timpul vacanței sale pe insula Thassos. Mai rar citești așa ceva, cu toate că unele voci susțin că astfel de cazuri nu sunt deloc rare. Românca a atras atenția turiștilor cu privire la locul în care își parchează mașina personală. Asta pentru a nu se trezi cu aceeași surpriză de care a avut parte ea.

„Mare grijă unde vă parcați mașina! Noi am pățit-o astăzi. Am parcat mașina la umbra unui măslin, iar o capră s-a cocoțat pe plafon pentru a-și face poftele”, a scris turista româncă într-un mesaj publicat pe grupul „Forum Grecia” de pe Facebook.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat mult timp așteptate. Unii au tratat problema într-o notă de umor. Alții au susținut că au trecut la rândul lor prin aceeași situație. Un internaut a împărtășit cu membrii grupului și o fotografie în care a imortalizat o scenă asemănătoare. Aceasta poate fi văzută în galeria FOTO a acestui articol.

Cum au rămas pe drumuri trei copilași

Nu de puține ori, turiștii români care pleacă în vacanță în Grecia au parte de surprize neplăcute. Ei avertizează ceilalți conaționali în legătură cu țepele pe care și le iau, în mod deosebit pe insula Thassos. Recent, o româncă a cerut ajutorul internauților de pe grup, după ce a rămas pe drumuri cu trei copii.

Situația a fost cauzată tot proprietarii din Grecia care nu și-au mai onorat rezervarea, ce fusese plătită în avans.

„Bună ziua! Vă rog să mă ajutați!!!! Am ajuns în Lumenas la cazare și din păcate nu au onorat rezervarea. Suntem cu trei copii mici, deci căutăm cazare începând de astăzi până pe 3 august. Avem nevoie de 6 camere duble!!! Mulțumesc!!”, este mesajul transmis de turista româncă.