Ce a pățit Gina Pistol chiar de sărbători. Iubita lui Smiley este șocată: ‘Îmi explică cineva?’

de: Bișinicu Andreea
29 12. 2022

Gina Pistol tună și fulgeră pe rețelele sociale, după ce a fost victima unui furt de imagine. Partenera de viață a lui Smiley le-a povestit revoltată prietenilor săi virtuali despre ipostaza incomodă în care a fost pusă, chiar de sărbători. Ce a pățit vedeta de la Antena 1.

Imaginea Ginei Pistol, furată pentru a face reclamă unor produse din online

Încurcate sunt căile Internetului, iar Gina Pistol a fost victima unui furt de imagine, cu doar câteva zile în urmă, din cauza unor escroci.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a fost revoltată să descopere că o firmă din mediul online i-a folosit imaginea pentru a-și promova produsele, fără să aibă acordul vedetei.

Mai mult de atât, Gina Pistol susține că fotografia postată de marca respectivă a fost editată digital, în așa fel încât să pară că blondina promovează produsele respective.

„Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele / imaginea fără acordul meu. Plus că această poză este făcută în photoshop. Wtf?!!”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

Vedeta de la Antena 1 le-a atras atenția urmăritorilor săi de pe Instagram despre fraudă, avertizându-și fanii că ea nu face reclamă la produsele respective. Mai mult de atât, Gina Pistol a menționat că a apelat la un prieten avocat, pentru a rezolva situația.

Citește și Gina Pistol a slăbit senzațional de mult! Iubita lui Smiley arată uluitor VIDEO

Irina Fodor și Gina Pistol, însărcinate în același timp?

Pe 9 decembrie, Gina Pistol a împlinit 42 de ani, iar Irina Fodor i-a transmis un mesaj inedit vedetei căreia i-a ținut locul la Asia Express și Chefi la Cuțite, pe vremea când iubita lui Smiley a fost gravidă cu fiica lor, Josephine.

Soția lui Răzvan Fodor a glumit pe tema posibilității ca cele două vedete să rămână, pe viitor, însărcinate în același timp.

„Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul. Dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă.

Așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea de la început.

Acum, nu ne mai rămâne decât să ne gândim la un plan de rezervă. În cazul în care rămânem însărcinate în același timp, data viitoare”, a spus Irina Fodor, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu.

Citește și Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol: „Însărcinate în același timp”