23 iun. 2021 | 16:26

Ce a pățit, de fapt, Viorel Lis în pandemie. Oana a povestit drama prin care a trecut: ”A vrut să îl arunce pe geam”

Monden
Ce a pățit, de fapt, Viorel Lis în pandemie. Oana a povestit drama prin care a trecut: ”A vrut să îl arunce pe geam”
Ce a patit Viorel Lis in pandemie

Oana Lis a venit în emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Viorel Lis.

Ce a pățit, de fapt, Viorel Lis în pandemie

Aceasta a povestit că soțul ei se confruntă cu depresia, dar are și probleme cu mersul, ajungând să apeleze la un cadru ca să se poată deplasa.

”Pandemia si-a spus cuvantul, Viorel are 78 de ani, e o bucurie ca ajuns la varsta asta, dar batranetea este grea. A stat in casa si asta i-a afectat picioarele si mersul, a ajuns sa mearga in cadru. El este bine pentru varsta lui si la ce probleme de sanatate are, având mai multe AVC-uri la activ.

Prima oara cand ii cumparasem cadrul a vrut sa il arunce pe geam, acum i-am cumparat un baston, face recuperare. Multi m-au suspectat ca am stat cu el numai din interes, dar eu l-am iubit, am stat 20 de ani cu el si la bine, si la greu. El mi-a zis ca nu credea ca o sa raman alaturi de el la greu, mi-a venit sa-l plesnesc. Eu il iubesc foarte mult si visez sa mergem impreuna la evenimente. Am gasit un specialist din Franta care vine in Romania, sunt terapii pe care vrem sa le incercam. In Romania, daca esti pensionar si nu ai bani, mori. Nu a fumat, nu a baut la viața lui, matusa mea a facut AVC si a murit in 5 zile”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis se gândește la bătrânețe

Deși are 42 de ani, Oana Lis se gândește tot mai mult la perioada bătrâneții, de aceea vrea să opteze pentru o pensie privată. Ea a mai povestit că după trei ani s-a împăcat și cu fratele ei mai mic, care acum locuiește în Olanda.

”Viorel are o varsta si totusi gandeste, merge vorbeste, cu greu, dar o face. Ma gandesc sa imi fac si o pensie privata, pentru ca doar pensia de la stat nu iti ajunge. M-am impacat cu fratele meu si ma mai ajuta si el cu bani, a inteles si el ca langa persoanele dragi trebuie să fii si cu fapta, nu doar cu vorba. A plecat in Olanda si munceste.

Nu vreau sa vorbesc despre copiii lui Viorel, cu fata lui vorbeste mai des, ea locuieste in America si vorbesc prin telefon. Pentru un parinte cred ca bucuria e aceea ca copiii sunt bine.

Eu am fost ca o mama pentru fratele meu, l-am crescut si am facut niste sacrificii pe care el atunci nu le-a vazut, dar acum le-a inteles, nici eu nu ma asteptam. Si bunica mea ma ajuta, imi mai trimite oua pe microbuz”, a spus Oana Lis.

Vedeta se gândește la singurătate, dar și la cine anume o să aibă grijă de ea atunci când va îmbătrâni.

”Cine o sa aiba grijă de mine la 80 de ani, la asta ma tot gandesc. Poate la tara, că ai vecini, dar la bloc… Nu as vrea sa ajung la azil. Ca psiholog, s-a facut statistică ca un batran moare mult mai repede daca este intr-un azil. Viorel e in viata si datorita mie, cand ai un AVC, daca nu te duci la doctor in prima jumatate de ora… . Anul asta de pandemie nu a fost greu pentru mine, personal.

Recomand tuturor simtul umorului, dar eu mi l-am dezvoltat, eu imi notam pe hartiute bancuri, oamenii vin la cei care au simtul umorului. Eu eram o persoana trista inainte. Viorel se supara cand spun de problemele lui de sanatate, dar eu vorbesc, ca nu se stie de unde vine ajutorul”, a spus Oana Lis.

Viorel Lis a dat păcănelele pe pariuri

Cât despre Viorel Lis, acesta nu mai joacă la păcănele, dar joacă la pariuri și urmărește cu sufletul la gură meciurile de la Euro 2020.

”Noi cred ca o sa murim cu zambetul pe buze, conteaza cum traiesti si batranetea. Cand esti tanar nu te gandesti la batranete, dar eu ma gandesc și de aceea vreau sa imi fac si o pensie privata. Acum joaca la pariuri, e prins cu Euro 2020, mi-as fi dorit sa mergem la meciuri, se uita cu pasiune la Euro 2020, se uita si la telenovele. E si pe tik tok, nu urmareste pe nimeni, dar vede ce se intampla acolo. Inainte nu facea asta, eu cand l-am cunoscut muncea 17 ore.

Nu vreau sa dau nume, dar anumite persoane din showbiz m-au contactat, m-au ajutat, nu conteaza numele. Eu cand am bani ii fac cuiva cinste cu o masa, am un homless la bloc si l-am ajutat cu un sac de dormit si cu mancare, dupa posibilitatile mele. S-au inrait oamenii, cate injuraturi primesc in online, uite ce se intampla in trafic! Traim vremuri ciudate, dar eu nu mi pierd speranta. Trebuie sa invatam sa spunem si nu in viata, dar am invatat asta la 42 de ani”, a conchis Oana Lis.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro