Ce a pățit Dani Oțil când a mers la cinema. Vedeta a povestit întâmplarea care l-a îngrozit: ”Ne-am așezat cu frică”

Ce a pățit Dani Oțil când a mers la cinema. Vedeta a povestit întâmplarea care l-a îngrozit: ”Ne-am așezat cu frică”
Ce a pățit Dani Oțil într-o sală de cinema?

Dani Oțil a povestit tuturor o întâmplare nedorită care s-a petrecut în sala de cinema. Ce a pățit celebrul prezentator de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’? Vedeta se afla alături de soția sa.

Ce a pățit Dani Oțil într-o sală de cinema?

Dani Oțil a povestit telespectatorilor de la ‘Neatza’ problema pe care a întâmpinat-o de curând. Acesta a decis ca în weekend să petreacă liniștit și să se relaxeze alături de soția sa. El și Gabriela Prisăcariu au mers să vadă un film la cinema, moment în care nu s-au putut bucura din plin pentru că ceva s-a întâmplat.

Matinalul de la Antena 1 a mărturisit că venise plin de voie bună și abia aștepta să se așeze pe locul său și să se delecteze cu pelicula dorită. Din păcate, o altă doamnă stătea pe scaunul acestuia. Femeia a părut extrem de necomunicativă și a institat secunde bune că biletul său indica tocmai acel scaun.

Discuția a fost decentă între cei doi, ulterior femeia s-a mutat cu un rând mai în spate. Cu toate că păruse că a înțeles, ea se așezase pe un alt scaun la nimereală, scaun revendicat de un alt cetățean la scurt timp. Aceasta nu voia în ruptul capului să se poziționeze acolo unde era indicat pe bilet, iar la final a ajuns totuși să stea în fața prezentatorului.

„Ne-am așezat cu frică”

“O cetățeană mi-a demonstrat că e foarte periculos să faci orice. E foarte periculos să iei liftul, să te așezi sau orice. Când e întuneric și ajungi la film…aștepți și se întâmplă lucruri. Locurile noastre erau ocupate, dar era sala mare, așa că nu ne-am făcut griji. Am văzut biletul și apoi am mers la o doamnă.

N-am apucat să-i zic bine ceva că m-a privit cum nu trebuie. I-am zis că stă pe locul meu, ulterior mi-a spus că are și ea biletul cu numărul acela. I-am arătat biletul, ea avea locul 6 și era pe rândul G și noi locul 6 pe rândul H. Și-mi zice:

Domnii din drepta au atenționat-o că rândul ei e mai în spate. Ea s-a trezit și s-a dus pe un cu totul alt rând. Ne-am așezat cu frică. Ea s-a așezat pe locul altcuiva care a venit!! A avut loc aceeași discuție civilizată în care a fost atențioantă că nu era nici acela locul ei și doamna s-a pus ulterior în stânga mea, în față”
Dani Oțil (Sursa: Neatza cu Răzvan și Dani)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI