Ce a pățit Andreea Mantea, în timpul filmărilor pentru Puterea Dragostei! S-a aflat tot, înainte să apară la Kanal D

Surpriză pentru Andreea Mantea, direct pe plarourile de filmare de la Puterea Dragostei!

Andreea Mantea a fost șocată! Concurenții și producția au uimit-o pe cunoscuta prezentatoarea. Ce se întâmplat în casa Puterea Dragostei? Andreea Mantea a povestit totul, în detaliu, despre ziua care a făcut-o să se relaxeze total. Iată ultimele dorințe ale sale pentru concurenții din sezonul cu numărul doi!

Andreea Mantea, surprinsă în timpul filmărilor

Ziua de naștere a Andreei Mantea se apropie, așa că producția și concurenții nu puteau să rămână cu mâinile în sân și să nu-i organizeze nimic iubitei moderatoare. Aceștia au complotat între ei, iar în timpul filmărilor unei gale, au sărit cu toții de pe scaune și i-au urat toate cele bune brunetei. Producția a venit alături și de un tort, așa cum se cuvinte, acompaniat cu o șampanie. „Dacă tot m-a prins ziua mea în Turcia, am 3 dorințe pentru #PutereaDragostei! ❤️ ??”, a fost mesajul Andreei Mantea, pe o rețea de socializare.

Concurenții și echipa au serbat-o pe Andreea Mantea în gala de azi
Concurenții și echipa au serbat-o pe Andreea Mantea în gala de azi

În momentul în care echipa a venit cu tortul, doar trei dintre lumânări au mai rămas aprinse pe acesta, semnul Andreei că trebuie să-și pună trei dorințe pentru concurenții show-ului. Ce le-a dorit prezentatoarea celor veniți să-și găsească dragostea?

Ziua Andreei Mantea, sărbătorite pe platourile emisiunii Puterea Dragostei
Ziua Andreei Mantea, sărbătorite pe platourile emisiunii Puterea Dragostei

Ce dorințe și-a pus Mantea?

Andreea i-a rugat pe participanții show-ului de dragoste să sufle alături de ea în tort și să asculte cele trei dorințe pe care și le pune în mod special pentru ei. „La multi ani Doamna Andrea va iubesc mult sunteti o femeie superba ??❤️”, „La multi ani sanatosi si fericiti ❤️”, au fost doar câteva din comentariile internauților de pe rețelele de socializare.

„Doar trei au mai rămas aprinse. Să fiți curajoși, să nu vă temeți de absolut nimic, să faceți doar ceea ce simțiți și stop violență”
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI