Ce a pățit Adela Popescu, imediat după plecarea de la Pro TV: ”Ăsta e necazul”

Adela Popescu a fost o fuga la munte

S-a aflat ce a pățit Adela Popescu, imediat după plecarea de la Pro TV. Vedeta a petrecut câteva zile frumoase la munte, însă acolo a pățit-o urât de tot. Ce s-a întâmplat, citește în articolul de mai jos.

Adela Popescu, anuț pe rețeaua de socializare. Ce a pățit cât a fost cu copiii la munte

Incredibil ce a pățit Adela Popescu, la scurt timp după ce și-a anunțat retragerea de la emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Adela Popescu a luat măsura retragerii în direct la Vorbește Lumea, anunțându-l astfel și pe Cove și pe telespectatori că este însărcinată pentru a treia oară.

Adela Popescu a plecat la munte cu familia

După asta, Adela Popescu și-a luat concediu și a plănuit o vacanță la munte, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, dar și de cei doi copii ai lor. Adela i-a pregătit ceva special lui Radu, însă a pățit-o chiar ea.

Adela Popescu a intrat chiar și în direct, la Vorbește lumea, unde a pomenit despre săniușul de care a avut parte în  ziua respectivă. De asemenea, vedeta a povestit că s-a speriat după ce sania a luat-o rău la vale.

Adela Popescu a crezut că îi va întări mușchi lui Radu Vâlcan. Nu a fost deloc așa

De altfel, Adela Popescu a povestit, pe rețeaua de socializare, cum a vrut să-i întărească mușchii lui Radu Vâlcan, dar s-a trezit că febra musculară a făcut-o chiar ea.

Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchii. Necazul e că mi i-am încordat și eu, dar obrajii roșii ai micuților și plăcintele cu varză au făcut să merite tot efortul”, a scris Adela Popescu pe pagina personală de Facebook, în dreptul fotografiei în care apare, obosită, alături de soțul său și cei doi micuți, aflați pe sănii.

Fanii le-au lăsat comentarii care de care mai frumoase

Comentariile fanilor virtuali au curs gârlă pentru îndrăgita prezentatoare de la Pro TV. ” Foarte frumosi sunteti! in ce zona ati mers?, Roagă-le pe fete să-ți facă și plăcinta cu carne! E delicioasă! Distracție plăcută!!, O familie frumoasă care în curând va fi complet sper ca bebelușul din burtică să fie faceția foarte frumoasă ședința foto dar lipsește o poza în doi așteptăm și o postare pe blog, Unde sunteti la munte?

Recomandati-ne o statiune, cabana…pentru vacanta cu copii, Ce frumos, frumoasă familie, să fiți fericiți,uniți în iubire, unitare și să fie binevenit și cel de al 3-copilas-iubirea,rodul iubirii voastre, eterne, Sunteti o familie frumoasa! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si o fetita!”, i-au scris prietenii virtuali Adelei Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI