Ce a îndrăznit să îi spună Jador Biancăi Comănici. Toată România a aflat, inclusiv iubita lui Georgiana

Afirmații incomode pentru fanii celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei. Ce i-a zis Jador Biancăi Comănici? Toată România a aflat despre asta! Ce s-a petrecut între cei doi tineri?

Foști concurenți Puterea Dragostei: ce i-a spus Jador Biancăi Comănici?

Jador și Bianca Comănici au avut o relație de colegialitate complicată în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Amintim că solistul de manele a luat contact cu lumea televiziunii în emisiunea care l-a propulsat de-a dreptul pe rețelele de socializare.

Lucrurile s-au detensionat în ceea ce-i privește, mai cu seamă că internauții i-au mai văzut împreună în câteva vlog-uri. Ceea ce a surprins a fost felul în care s-au tratat aceștia la recenta întâlnire a lor din cadrul unei emisiuni.

Manelistul i-a făcut câteva complimente în stilul lui caracteristic. Acesta s-a referit în cea mai mare parte la bustul nou de care se bucură tânăra și pe care avea de gând să-l schimbe încă de când s-a aflat în emisiune.

„Așa fac eu când iau fete sexy în brațe (n.r. își ridică sprâncenele). Mamă, Comănici, zici că suntem împreună. Dacă era de aur (n.r. lănțișorul), mă combinam cu ea… Dădeam la amanet tot… Ea e de platină, i-a spus Jador fostei concurente de a Puterea Dragostei, unde a paricipat și el, potrivit WOWbiz.ro.

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața.”

Amintim că pe cei doi îi leagă acum o prietenie susținută de cei din mediul online care nu i-au uitat după ce sezonul în care au participat s-a finalizat. Bruneta a fost alături de el și l-a susținut enorm în cadrul emisiunii Survivor, show pe care l-a părăsit recent cântărețul din cauza unor probleme medicale. Cu toate astea, bărbatul susține că abia aștepta să-și recapete viața și să mănânce ce dorește el.

Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața. Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor. În sfârșit mănânc ce vreau eu.

Piciorul meu… e rupt meniscul, niste ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine…Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, a mai spus Jador, care a fost unul din cei mai iubiți concurenți din proiectul de al Kanal D. Artistul și-a reluat viața de unde a lăsat-o și se bucură de pe urma succesului avut în Republica Dominicană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI