10 aug. 2022 | 12:55

Ce a găsit o femeie în alimentele pe care le-a cumpărat de la Lidl: „E dezgustător”

Diverse
Ce a găsit o femeie în alimentele pe care le-a cumpărat de la Lidl: „E dezgustător”
Când alegi să-ți faci cumpărăturile într-un supermarket, precum Lidl, mergi de la premiza că toate produsele sunt fără probleme.

Ce a găsit o femeie în alimentele pe care le-a cumpărat de la Lidl? Când alegi să-ți faci cumpărăturile într-un supermarket, precum Lidl, mergi de la premiza că toate produsele sunt fără probleme. Dar, ce a găsit o femeie în alimentele pe care le-a cumpărat de la Lidl, a îngrozit pe toată lumea. Ideea este așa, o clientă din Marea Britanie susține că ouăle sale proaspăt cumpărate de la Lidl erau putrede. Femeia mai spune că erau pline de „sute de viermi contorsionați”. Problema este că nu a fost crezută, asta până când a adus și dovada acestei situații.

Scandal în magazinele din Marea Britanie! Ce a găsit o femeie în alimentele pe care le-a cumpărat de la Lidl?

Alice Evans, din Maidstone, Kent, a împărtășit imagini îngrozitoare cu viermii care se zvârcoleau în interiorul unui ou negru și putred. Conform acesteia, cumpărase dintr-un magazin Lidl o cutie cu ouă de 1,39 lire sterline. Tânăra mămică plănuia să i le pregătească fiicei sale de doi ani.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a declarat că a fost nevoită să arunce toate produse le cumpărate în valoare de de 60 de lire sterline. Se temea că viermii, pe care i-a găsit pe fundul sacoșei de cumpărături, au contaminat restul alimentelor.

Alice a spus că a simțit  un miros asemănător cu cel al „peștelui putrezit” care venea din frigiderul ei după ce a ajuns acasă. În ciuda faptului că ouăle de 1,39 lire sterline erau în termen, unul dintre ele s-a spart. Astfel britnanica a descoperit în interior că totul era negru și putred, plin de viermi.

Ca urmare a acestei situații, tânăra mămică a făcut reclamație chiar în magazinul de unde a cumpărat alimentele. Cât despre supermaket, oficialii Lidl au declarat că le pare rău că „standardele lor înalte nu au fost îndeplinite cu această ocazie” și au confirmat că a oferit clientului un produs înlocuitor ca gest de bunăvoință.

„E dezgustător. Mi-am deschis frigiderul și am simțit un miros ciudat”

Tânăra femeie a povestit pe rețelele de socializare experiența, deloc plăcută, prin care a trecut. „Mi-am deschis frigiderul și am simțit un miros ciudat, ca de pește putrezit, așa că l-am golit complet și l-am curățat pentru că m-am gândit că s-ar putea ca frigiderul să fi fost cel care mirosea.”, povestește Alice Evans, din Maidstone, Kent.

„Când am vrut să împachetez totul, am deschis ouăle pentru a le pune în compartimentul pentru ouă din frigider. Atunci am văzut viermii ăștia târându-se peste tot. Am fost complet îngrozită. A fost absolut dezgustător.

Este un pericol pentru sănătate. Apoi, uitându-mă înapoi în punga de cumpărături, am văzut viermi și pe fundul ei. Așa că a trebuit să arunc toată mâncarea care se afla în acea pungă de cumpărături.

Nu am vrut să am așa ceva în apropierea mâncării mele, mai ales când am doi copii mici. Dacă nu s-ar fi spart coaja și aș fi gătit acest ou și l-aș fi dat fiicei mele – mi-e teamă să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla. Ar fi fost îngrozitor.”

Sucursala Lidl a reacționat ca și cum era ceva normal

Sucursala Lidl din Farleigh Hill, Maidstone, Kent, de unde Alice a cumpărat ouăle, i-a oferit doar 12 lire sterline ca gest de bunăvoință. Reprezentanții Lidl au mai spus că nu îi pot rambursa întregul coș de cumpărături fără o „dovadă” a existenței viermilor în punga cu alimente.

Alice a făcut apoi o plângere prin intermediul serviciului pentru clienți, dar spune că aceasta a ajuns într-un punct mort. Cei de la Protecția Consumatorului i-au cerut o fotografie a codului de bare de pe cutia de ouă, pe care nu o mai avea după ce a predat-o în magazin.

„Managerul mi-a zis că se poate întâmpla în orice magazin, este unul dintre acele lucruri. Poți să bagi o muscă în produse și poate produce viermi. Și-a cerut scuze pentru asta și mi-a oferit o altă cutie de ouă gratuită.

Nu am acceptat-o, am spus că nu, că nu sunt foarte mulțumită de asta. Personal, nu cred că au gestionat foarte bine situația. Cu siguranță trebuie să controleze astfel de lucruri.

Este o problemă serioasă de sănătate. Nu știu dacă verifică produsele înainte de a le scoate în magazin, dar nu pare că o fac.”, și-a continuat povestea britanica.

După mediatizarea cazului tinerei britanice, un purtător de cuvânt al Lidl a declarat:

„Ne pare foarte rău să auzim despre această problemă. Nu este niciodată intenția noastră ca un client să fie nemulțumit în vreun fel.

Lucrăm foarte îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că produsele pe care le oferim sunt de cea mai bună calitate posibilă pentru clienții noștri. Prin urmare, am fost dezamăgiți că standardele noastre înalte așteptate nu au fost îndeplinite cu această ocazie.

Putem confirma că, la întoarcerea în magazin, clientul a primit un produs de înlocuire, împreună cu gest de bunăvoință pentru orice inconvenient cauzat.”, au declarat cei de la Lidl, conform DailyMail.

 

PlaySport
Văduva lui Corduneanu, primul mesaj după moartea interlopului: „Ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție”
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Cancan.ro
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
GSP.ro
Au rupt perdelele să le transforme în „hamuri și leagăne sexuale”. Acuzații incredibile: „Sunt 500 de poze la dosar”
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Cuplu-BOMBĂ în showbiz. Miliardarul s-a afişat cu noua iubită, fostă concurentă la o emisiune de vedete
Capital.ro
Ce au plănuit RUŞII în România. Planul secret al lui Putin, dat în vileag la București
EVZ.ro
Gmail introduce o nouă funcție. Ce se schimbă la adresele de email
Adevarul
Coranda, muntele mutat în goana după aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai găsit în Europa“ VIDEO
BZI.ro
Ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra! Ce a făcut după ce a murit Virgil Nicodivi
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Libertatea.ro
Decizia care ar face ca procesul lui Vlad Pascu să se reia de la zero
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut o ofertă incredibilă
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Schimbări radicale în viața lui Adrian Minune. Se pregătește de nunta fiicei sale
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
Capital.ro
În ce să investeşti 5.000 de lei, ca să câştigi 500 de lei pe an. Economist: "Pierdem bani, dacă îi ţinem în bănci"
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Alertă mondială! ÎNCEPE RIPOSTA
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro