Ce a găsit Marius Elisei în telefonul Oanei Roman când erau divorțați. Vedeta susține că fostul soț a șantajat-o apoi

de: Andrei Simion
22 06. 2024

Cu toate că nu mai sunt împreună de ceva vreme, conflictul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă și în prezent. Ce a găsit Marius Elisei în telefonul Oanei Roman.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman l-a atacat din nou pe tatăl fiicei sale. Ea le-a povestit celor care o urmăresc despre un moment care a avut loc după ce aceștia au ales să meargă pe drumuri separate, în cadrul unei emisiuni televizate.

Conform spuselor sale, Marius Elisei i-ar fi furat telefonul vedetei, iar ulterior s-ar fi folosit de ceea ce a găsit în el pentru a șantaja-o.

Cu ce a șantajat-o Marius Elisei pe fosta soție

În anul 2021 cei doi s-au despărțit oficial, dar de dragul copilului lor au decis să își mai ofere o șansă. Din păcate pentru ei, nu a mers nici de data aceea și atunci au hotărât că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate definitiv.

După separare cei doi au avut conflicte interminabile și se pare că vedeta a mărturisit că fostul său soț ar fi furat-o, iar apoi a șantajat-o.

Mai exact, Oana Roman a spus că în momentul în care ea și Marius Elisei nu mai erau împreună, acesta i-ar fi furat telefonul mobil și apoi ar fi șantajat-o. El s-a legat de anumite conversații pe care fosta lui soție le-ar fi avut cu un anumit bărbat.

„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a povestit Oana Roman, în cadrul unei emisiuni.

Ce a găsit Marius Elisei în telefonul Oanei Roman când erau divorțați

Marius Elisei nu este implicat în viața Isei?

Oana Roman a împărtășit recent cu urmăritorii săi din mediul online că Marius Elisei nu este prea implicat în viața fiicei lor, lucru care îi provoacă multă durere. Ea a explicat că Marius nu își face timp pentru Isabela, ceea ce o afectează profund pe fetiță.

„M-ați întrebat de Isabela. Isabela nu este cu mine, dar nici cu tatăl ei. M-ați întrebat și nu, nu este cu el. Ea este la o prietenă de-ale ei și este ziua acestei fetițe și stă la ea în acest weekend. Isa este deja mare și această fetiță e foarte drăguță. Nu este la tatăl ei, pentru că nu se vede cu tatăl ei decât cam două ore, o dată la câteva luni, pentru că mai mult n-are el timp. Nu a stat deloc cu el peste noapte și nici nu l-a văzut mai mult de două ore”, a spus Oana Roman, în mediul online.