Ce a făcut un tânăr din Gorj, după ce a pierdut 10.000 de lei la păcănele. E ireal ce a urmat

Ce a făcut un tânăr din Gorj, după ce a pierdut 10.000 de lei la păcănele. E ireal ce a urmat

Un tânăr din Gorj a pierdut 10.000 de lei la jocurile de noroc. Acest lucru nu e șocant, mai cu seamă că păcănelele au devenit sportul preferat al românilor, dar ce a urmat a fost de neînțeles. Ce a făcut acesta după ce a pierdut? Acum are de restituit nu mai puțin de 100.000 de euro. Băiatului i s-a întocmit dosar penal în urma celor înfăptuite.

Gorj: A pierdut 10.000 de lei la păcănele. Ce a făcut un tânăr mai apoi?

Jocurile de noroc continuă să distrugă viața a multor tineri și adulți, iar în timpul ăsta sumele venite de la astfel de agenții ajută foarte mult statul mai cu seamă în aceste vremuri când multe din afaceri s-au închis. Multe sunt întâmplările petrecute în cadrul agențiilor, în special după ce clienții rămân faliți. Nervii și paguba dată în bugetul personal l-a făcut pe un tânăr să mai scoată alte sute de mii de euro din buzunare pentru stricăciunile făcute.

Băiatul din județul Gorj a jucat o seară întreagă, dar fără niciun câștig. Acesta a pierdut suma de 10.000 de lei, iar extrem de nervos a decis să se răzbune pe aparate. Acesta a luat o ucată de beton și a devastat majoritatea aparatelor din sala de jocuri din localitate. Starea de ebrietate avansată în care se afla l-a făcut să nu-și mai dea seama ce face. Paguba produsă în urma stricăciunilor se ridică la aproximativ 100.000 de euro. Dacă înainte acesta era supărat pentru cei 10.000 de lei pierduți, acum va fi foc și pară pe cei 100.0000 de euro pe care trebuie să-i dea agenției.

Un tânăr din Gorj a spart 11 aparate dintr-o agenție de noroc după ce a pierdut 10.000 de lei la păcănele. Paguba produsă a fost de 100.000 de euro
Un tânăr din Gorj a spart 11 aparate dintr-o agenție de noroc după ce a pierdut 10.000 de lei la păcănele. Paguba produsă a fost de 100.000 de euro

„A zis să mă dau de acolo, că nu are treabă cu mine”

Stricăciunile au avut loc după miezul nopții, chiar de față cu câțiva clienți. „A zis să mă dau mai încolo, că el sparge mașinuțele, nu are treabă cu mine”, a povestit angajata sălii de jocuri. Băiatul violent a fost identificat și prins de polițiști la scurt timp de la cele petrecute.

Conform procedurilor legale, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Inculpatul a declarat la audieri că era nervos pentru că ar fi pierdut la păcănele aproximativ 10.000 de lei, acesta fiind singurul motiv al răzbunării asupra agenției. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, continuându-se cercetările asupra aspectului săvârșirii infracțiunilor distrugere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI