Ce a făcut Traian Băsescu după ce a mers la bancă. Momentul genial când a ajuns cu ofițerii SPP

de: Anca Lupescu
17 06. 2021

Traian Băsescu a fost cel mai popular președinte al României. Politicianul a rămas la fel și acum, la mulți ani de când a ocupat cea mai înaltă funcție în stat.

Ce a făcut Traian Băsescu după ce a mers la bancă

Actual membru al Parlamentului European, Traian Băsescu este însoțit de agenți SPP oriunde merge. Așa s-a întâmplat și recent, când politicianul a mers la bancă, unde avea câteva operațiuni de făcut.

Cunoscut pentru jovialitatea sa, Traian Băsescu a vorbit cu oricine i-a ieșit în cale. În plus, el a lăsat o doamnă să intre în bancă și i-a urat sănătate, când și-au luat la revedere.

Apoi, Traian Băsescu a plecat spre mașină, însoțit de unul dintre agenții SPP, potrivit Spynews.

Traian Băsescu nu mai este președinte de onoare PMP

Traian Băsescu nu mai este președinte de onoare, a anunțat liderul formațiunii politice Cristian Diaconescu.

Fostul șef al statului s-a retras în 2018 de kla conducerea partidului PMP.

„Nu, avem în statutul aprobat la conres funcția de președinte de onoare care a fost ocupată de Traian Băsescu. Dacă domnul Traian Băsescu dorește să se întoarcă, sigur”; a precizat Cristian Diaconescu.

PMP este formațiunea politică înființată la inițiativa fostului președinte Traian Băsescu, după ce susținătorii săi au plecat din Partidul Democrat Liberal.

La congresul extraordinar al PMP din 2018 a fost ales președinte al formațiunii Eugen Tomac.

Traian Băsescu ar putea rămâne fără privilegiile pe care funcția de președinte i le-a adus. Comisia Juridică a decis ca persoanele care au avut calitatea de șef de stat și despre care s-a descoperit că a avut calitatea de lucrător al Securității nu va beneficia de drepturile acordate prin lege.

”Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de șef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcție prin referendum și nici persoana despre care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securității sau de colaborator al acesteia”, se arată în legea din Camera Deputaților.