Ce a făcut Tania Budi în București. A fost văzută de sute de oameni, dar nu a avut nicio jenă FOTO EXCLUSIV

Ce a făcut Tania Budi în București. A fost văzută de sute de oameni, dar nu a avut nicio jenă FOTO EXCLUSIV
Tania Budi este o bomba sexy

Tania Budi arată răvășitor la cei 54 de ani. Recent, frumoasa blondină a fost surprinsă de paparazzi Playtech Știri prin București. Imaginile demonstrează că încă este o apariție sexy și întoarce toate privirile. Fosta actriță și vedetă de televiziune, care a avut relații cu nume grele din showbiz, precum Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea, continuă să facă furori pe oriunde merge.

Tania Budi a descoperit secretul tinereții veșnice

Deși are 54 de ani, Tania Budi arată din ce în ce mai bine. Atrăgătoare de rupe normele, blondina are un corp perfect și este și foarte sprintenă. Potrivit paparazzilor Playtech Știri, fosta prezentatoare TV a zburdat ca o căprioară, traversând strada prin loc nepermis si făcând slalom printre mașini, după ce a ieșit de la un salon de înfrumusețare de pe Bulevardul Mircea Eliade din Sectorul 1 al Capitalei. Foarte mulți bărbați și-au dat coate în momentul în care au văzut-o pe diva blondă pe străzile din Capitală.

Cum a fost surprinsă pe străzile din Capitală

Îmbrăcată gros, Tania Budi și-a evidențiat formele perfecte prin colanți negri, accesorizați cu cizme de aceeași culoare și geacă de iarnă. Și-a completat ținuta cu o geantă scumpă. Deși avea gluga pe cap, un detaliu a putut fi observat imediat. Părul era frumos aranjat, semn că fosta actriță s-a lăsat pe mâinile stiliștilor profesioniști (Vezi galeria noastră foto).

Tania Budi a avut un drum special în viață. Printr-o frumusețe aparte, aceasta s-a remarcat la Televiziunea Română, când, pentru o perioadă, a fost una dintre crainicele postului naţional. Ulterior, în 2006, a primit rolul Laurei Colibaba în serialul „La Urgenţă” (TVR 1). Astfel, a avut onoarea să joace lângă Florin Piersic Jr şi Horaţiu Mălăele. A renunțat, însă, de ceva timp la aparițiile pe sticlă și se ocupă de afaceri.

Blondina refuză să îmbătrânească

Când vine vorba de aspectul fizic, vedeta pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Blondina arată incredibil și nu se sfiește să se pozeze nemachiată. Are 54 de ani, dar pare de 20: „Mă simt undeva în jurul vârstei de 30 de ani”, a mărturisit ea, de-a lungul timpului.

Cum reușește să arate și să se simtă bine în pielea ei? Ei bine, nu face eforturi colosale pentru silueta perfectă, dar are grijă la anumite aspecte: „E vorba despre modul de gândire, spiritul pe care îl ai și pe care îl lucrezi cu timpul, contează într-o mare măsură iubirea de sine, e foarte important să ai grijă de tine și pe din afară, și pe dinăuntru”.

Urmăriți Playtech.ro și pe