Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista

Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista
Ce a facut Simona Halep cum s-a intors din luna de miere. Nu a mai putut rezista

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întors din luna de miere însă, mulți nu se așteptau ca sportiva să facă asta imediat după ce revin. ”Săptămâna de miere” i-a adus jucătoarei de tenis energia de a merge mai departe.

Simona Halep a venit cu forțe proaspete după luna de miere

Luna de miere a celor doi proaspăt căsătoriți a luat sfârșit și, dacă în mod normal, oamenii aleg să mai stea câteva zile acasă să se relaxeze, Simona Halep și-a luat racheta din cui și a revenit pe teren, la antrenamente. În ceea ce privește partenera de antrenament, fosta lideră a WTA a avut parte de o surpriză.

În timpul ”săptămânii de miere” așa cum i-a spus jucătoarea de tenis, a anunțat pe rețelele de socializare că antenorul ei nu va mai fi Darren Cahill. Totodată, cea cu care s-a antrenat la ”Stejarii” a fost nimeni alta decât locul 237 al WTA, Irina Fetecău. Campioana României a avut parte de momente frumoase în cadrul lunii de miere, pentru care au ales ca destinație Bodrum, Turcia.

Aflată acolo, Simona Halep a făcut o surpriză de zile mari unui localnic după ce, aceasta i-a făcut cadou unui turc o rachetă semnată de ea. Bărbatul s-a declarat un mare fan al tenismenei, astfel că aceasta nu a putut să nu îl răsplătească pe măsură.

”Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”, a scris bărbatul pe Instagram, fiind bucuros că a întâlnit-o pe marea jucătoare de tenis.

Unul dintre cele mai frumoase cadouri primite de către sportivă

Cei doi s-au căsătorit în data de 15 septembrie, iar la nunta care a avut loc la Constanța au participat 300 de persoane.

”Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mărturisit Simona Halep, prezentă la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.

Unul dintre cele mai impresionante cadouri primite de către Simona Halep la nunta sa au fost rachetele de tenis primite de la Virginia Ruzici.

 „Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus râzând Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI