Ce a făcut secretara de la Universitatea de Medicină București cu câteva ore înainte să moară. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

de: Daoud Andra
20 09. 2024

Secretara șefă de la Universitatea de Medicină și Farmacie din București a fost găsită fără viață miercuri, după ce dispăruse de acasă cu o noapte înainte. Polițiștii au deschis o anchetă și au descoperit că femeia trimisese un mesaj cu câteva ore înainte de a muri.

Secretara de la Medicină ar fi lăsat un mesaj de adio

Vali Cătălina Matei, în vârstă de 43 de ani, a dispărut de acasă în noaptea de marți spre miercuri, iar familia a alertat autoritățile. Miercuri seara, polițiștii au anunțat că i-au găsit trupul fără viață într-un lac din București și au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții a murit.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a precizat miercuri seara DGPMB.

Potrivit Antena 3 CNN, femeia ar fi lăsat un mesaj de adio, motiv pentru care polițiștii iau în calcul varianta unei sinucideri. Cu câteva ore înainte de a muri, femeia i-ar fi trimis un mesaj fiului ei. Din păcate, băiatul avea telefonul închis și nu a văzut mesajul la timp.

Vali Cătălina Matei a fost găsită decedată

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri

Femeia plecase de acasă marți noaptea, în jurul orei 00:00, de la o adresă din Sectorul 2 din București, și nu s-a mai întors. Rudele i-au semnalat dispariția, iar poliția a început să o caute. Fotografia ei a fost publicată și pe site-ul poliției, la secțiunea persoane dispărute.

Miercuri seara, autoritățile au anunțat că i-au găsit trupul într-un lac din Capitală. Cazul este investigat de Serviciul Omoruri, fiind cercetat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Ancheta urmează să stabilească în ce condiții a murit femeia și dacă a fost vorba despre sinucidere sau nu.