Ce a făcut Regina Elisabeta la o lună de la moartea soțului. Nimic nu o poate opri

Ce a făcut Regina Elisabeta la o lună de la moartea soțului. Nimic nu o poate opri
Ce a facut Regina Elisabeta la o luna de la moartea sotului

Regina Elisabeta a II-a și-a revenit spectaculos după moartea soțului ei, prințul Philip. Pe 9 aprilie, monarhul și-a luat adio de la cel care i-a fost partener de viață timp de 73 de ani. Ducele de Edinburgh a murit la 99 de ani, în patul său din Castelul Windsor, lăsând o întreagă țară îndoliată. Nimic nu o poate opri. Ce a făcut regina la o lună de la dispariția prințului Philip.

Ce a făcut Regina Elisabeta la o lună de la moartea soțului

După ce și-a condus soțul mult iubit pe ultimul drum, pe 17 aprilie, regina Elisabeta nu a mai avut nicio apariție publică, preferând să-și plângă soțul departe de ochii curioși ai lumii. Nici de ziua ei de naștere, pe 21 aprilie, suveranul britanic nu a dorit să serbeze evenimentul. Cu toate acestea, regina Elisabeta le-a mulțumit pe Twitter tuturor celor care i-au trimis felicitări și gânduri bune.

Cu toate acestea, la o lună de la dispariției soțului ei, regina Elisabaeta a II-a a revenit treptat la îndatoririle ei regale. Monarhul a fost alături de ducele și ducesa de Cambridge când au aniversat 10 ani de la nuntă şi i-a urat „La mulţi ani!” micuţei Prinţese Charlotte, care a împlinit șase anișori acum câteva zile.

Dar asta nu este tot. Regina Elisabeta şi-a lansat o nouă afacere: și-a lansat propriul brand de bere. Palatul Buckingham a confirmat, oficial, că monarhul în vârstă de 95 de ani a aprobat vânzarea unei game de bere, care este produsă din plante cultivate în proprietatea sa Sandringham din Norfolk, scriu cei de la People.

Vândute la magazinul de cadouri Sandringham la cinci dolari pentru o sticlă de 500 ml, berile vin în două sortimente: unul amar, tradițional englezesc, filtrat la rece și un soi auriu mai puternic, descris de magazinul de cadouri ca fiind „unic și natural”.

Regina Elisabeta și-a lansat un gin în anul 2020

Produse local de Barsham Brewery din Norfolk folosind orz organic Laureate Spring cultivat pe terenul agricol rulant al Sandringham, sticlele poartă numele Sandringham alături de imagini cu un iepure și un fazan.

„Fabricat în Marea Britanie pentru Sandringham Estate”, conform etichetei. „Moșia Sandringham este un refugiu sălbatic pentru fazani, iepuri, bufnițe și multe alte specii se dezvoltă în habitatele din pădure și terenuri agricole.”

Nu este prima dată când regina își îndreaptă mâna spre producerea de alcool. Magazinul de cadouri al lui Sandringham își vinde deja propriul Celebration Gin, care este fabricat într-o distilerie de pe proprietate.

În 2020, Palatul Buckingham și-a lansat propriul gin fabricat din ingrediente găsite în curtea din spatele casei reginei din Londra. Și pentru că nu poți pune un preț mic pe calitate, o sticlă ajunge să coste nici mai puțin de 41 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI