Ce a făcut polițistul după ce a mutat trupul Raisei. O martoră a spus tot: ”După ce s-au inflamat spiritele, a plecat”

Ce a făcut polițistul după ce a mutat trupul Raisei. O martoră a spus tot: ”După ce s-au inflamat spiritele, a plecat”
Ce a facut politistul dupa ce a mutat trupul Raisei. O martora a spus tot Dupa ce s-au inflamat spiritele, a plecat

În urmă cu două zile, o autospecială condusă de un polițist, care nu se afla în misiune specială, dar circula cu viteză mare, a spulberat pe trecerea de pietoni două fetițe care traversau strada regulamentar. Una dintre copile a supraviețuit, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce, pentru Raisa, medicii nu au mai putut face nimic. După ce s-a asigurat că fetița nu mai mișcă, agentul a făcut un gest șocant!

Apar detalii șocante despre tragedia petrecută joi în Capitală

Poliţistul care a lovit, joi, două copile pe trecerea de pietoni şi a ucis-o pe una dintre ele a primit control judiciar şi este anchetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Nu era în misiune, aşa cum au lăsat șefii săi să se înţeleagă, și conducea cu mult peste viteza legală. O cameră video din zonă a surprins momentul impactului.

Familia Raisei este devastată de durere. În timp ce rudele îndurerate își iau adio pentru totdeauna de la copila ucisă de agent, șefii Poliției Capitalei joacă alba-neagră în această anchetă. Nu pot explica unde se grăbea subalternul lor cu o viteză peste limita legală.

Raisa și o prietenă au fost spulberate de un polițist care circula cu viteză mare

Între timp, au început audierile în cazul tragicului accident care s-a petrecut la ora 13:30, pe şoseaua Laminorului din nordul Capitalei. Martorii chemați să spună ce au văzut în acea zi nefastă au făcut mărturii șocante.

„Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a precizat Adrian Cuculis, avocatul familiei fetei ucise, la Antena 3.

Ce au declarat martorii

Respectivul martor a spus că Raisa era inconștientă și nu mișca. În schimb, a observat că polițistul a mers spre copilă, pe care a mișcat-o cu bocancul și a întors-o pe o parte. După care au venit doi bărbați care l-au întrebat pe polițist de ce mișcă victima și i-au spus să sune la Salvare, potrivit avocatului.

„Apare în declarația martorei un Duster alb în care a fost urcat polițistul cu alți polițiști, care și ei la rândul lor vor trebui audiați. După ce s-au inflamat spiritele acel Duster a plecat. Deci, sunt multe elemente care ar trebui clarificate”, a completat Cuculis.

Șeful Poliției Capitalei a reacționat în cazul copilei ucise de mașina unui agent

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a precizat că subalternul său era în timpul programului, dar nu se afla într-o misiune specială.

„În ceea ce privește informațiile vehiculate în spațiul public, conform cărora purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a transmis informații eronate cum că polițistul era în misiune, iar procurorul care a făcut astăzi declarații a afirmat că polițistul nu era în misiune, doresc să clarificăm această situație, respectiv faptul că polițiștii se află în misiune atâta timp cât se află în timpul programului. Declarațiile domnului procuror se refereau la faptul că din anchetă a reieșit că polițistul nu era într-o misiune urgentă. Noi am informat că polițistul se află în misiune desfășurând activități specifice polițienești”, a explicat Berechet.

Întrebarea la care refuză oamenii legii să răspundă

Întrebat unde se grăbea omul legii, șeful Poliției Capitalei a refuzat să răspundă, precizând doar că „a fost trimis pentru îndeplinirea mai multor atribuțiuni de serviciu de către șeful său”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI