Ce a făcut Pepe când a aflat că Raluca Pastramă are amant. S-a dus imediat la tribunal

Ce a făcut Pepe când a aflat că Raluca Pastramă are amant. S-a dus imediat la tribunal

Raluca Pastramă și-a retras plângerea la poliție, dovedindu-se astfel că Pepe nu a agresat-o. Cei doi au avut însă o despărțire cu multe scandaluri, după ce femeia l-a acuzat pe artist că ar fi bătut-o.

Ce a făcut Pepe când a aflat că Raluca Pastramă are amant

Astfel că cei doi s-au întâlnit în fața instanței, dar nu au existat probe care să dovedească aceste agresiuni ale lui Pepe la adresa brunetei. Așadar, Raluca Pastramă și-a retras plângerea, iar Pepe a mărturisit că acesta este motivul pentru care nu a făcut alte dezvăluiri în acest sens, deoarece fosta lui soție nu avea probe.

„Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea”, a declarat Pepe.

Pepe a mai spus că au existat martori care au putut să confirme faptul că Raluca Pastramă nu a fost agresată în ziua cu pricina. În plus, acesta a recunoscut că a fost înșelat de fosta lui soție. În fața instanței, Pepe a depus un document din care reiese că bruneta i-a fost infidelă și are și dovezi.

”Am fost informat”

„Am fost informat de un jurnalist de investigatie ca detine probe despre sotia mea cum ca aceasta in data de 08-09 2020 a fost in compania unui alt barbat pe nume … din … in Poiana Brasov in complexul …. si a altor persoane si m-a intrebat daca asta este adevaratul motiv al divortului nostru, rugandu-ma sa dau detalii in acest sens. La auzul acestor informatii am negat total cele spuse de jurnalist crezand ca presa incearca sa gaseasca stiri mondene”, se precizează în documentul respectiv.

”Ulterior acestor situatii, am verificat pe retelele de socializare si am constatat ca informatiile au ceva corespondent in spusele jurnalistul, observand ca sotia mea urmareste frecvect pagina de instagram a domnului … si invers, acestia apreciindu-se reciproc si dovedind ca sunt apropiati”, se mai arată în documentul depus de Pepe.

”Pentru a putea verifica in integralitate cele sus mentionate, tot in data de 19.11.2020 m-am indreptat catre stadionul Dinamo unde fetitele aveau ora de tenis, dorind sa vorbesc cu sotia mea sa clarific subiectul spus de jurnalistul de presa. Aici, am dat de sotia mea ln masina vorbind la telefon si inchizand instant cand m-a vazut, fiind agitata. Am urcat in masina, am salutat-o, am intrebat-o de fetite si i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i ca trebuie sa stiu adevarul ca sa nu spun lucruri care pot sa nu fie adevarate. Aceasta a devenit si mai agitata, iar la intrebarea mea daca ea cunoaste o persoana pe nume …, a raspuns sec da. de la munte”.

De asemenea, artistul a recunoscut că discuția a devenit tensioantă în acele momente.

”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace”, notează Spynews.ro.

Cine e bărbatul cu care Raluca Pastramă a plecat la munte?

Plecarea la munte a Ralucăi Pastramă a reprezentat motivul pentru care ea și Pepe s-au certat aspru. Cum se specifică mai sus, artistul a primit o informație conform căreia mama copiilor săi s-ar fi aflat la munte în compania unui domn misterior. Bărbatul misterios care este în vizor acum nu este persoană publică, până la acest moment se știe că este vorba despre un bărbat de origine arabă, originar din Quatar, care locuiește în România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI