Ce a făcut o femeie din Suceava, pe străzile din oraș. Polițiștii au intervenit de urgență

Ce a făcut o femeie din Suceava, pe străzile din oraș

Noul virus atinge îndeosebi  vârstnicii, dar în categoria vulnerabilă se încadrează și oamenii cu probleme psihice, care prind o fărâmă de nou ce poate fi mânuit de ei, acesta fiind de altfel indescifrabil pentru noi toți în prezent, și se agață de el în speranța de a fi puternici. Așa a făcut și o femeie din Suceava, care a strigat ca din gură de șarpe că este trimisă de Dumnezeu și că nu există viruși, îndemnând oamenii să își dea jos măștile de protecție. Polițiștii au intervenit de urgență.

Ce a făcut o femeie din Suceava, pe străzile din oraș

Suceava devine cel mai mare focar de SARS-CoV-2 din România. Din cele 2.109 de cazuri confirmate în țară, aproape 600 sunt numai în Suceava. În ultimele 7 zile, boala a ucis 65 de oameni și a infectat aproximativ 300 de cadre medicale, două treimi tot în Suceava. Astfel, orașul și 8 comune din împrejurimi au fost plasate în carantină pentru a izola focarul, au comunicat luni seară autoritățile.

Situația dramatică a lovit din plin orașul, iar, în vreme de haos, o femeie a ieșit pe stradă și a făcut un scandal de proporții. Aceasta striga și gesticula în fața șoferilor și a trecătorilor, spunând că este trimisă de Dumnezeu și că nu există viruși. Mai mult, le spunea oamenilor să își dea măștile de protecție jos.

Țipa și cerea ajutor în momentul în care era imobilizată

În urma unui apel venit din partea martorilor, un echipaj de poliție a intervenit și au încătușat-o pe femeie. Din imagini se observă că aceasta prezintă probleme psihice, încercând chiar să fugă de agenții care voiau să o liniștească, ba chiar țipa și cerea ajutorul în momentul în care oamenii legii au imobilizat-o.

Doamne ferește de asa ceva!!

Publicată de Cristian Botusan pe Joi, 19 martie 2020

„Pe la ora 14 era în mijlocul drumului cu o eșarfă roz în mână și o flutura pe sus și țipa, dar nu m-am oprit să văd ce zicea/ Săraca, poate a luat substanțe interzise/ Doamne ferește/ Săraca de ea. Te face cu capul și stresul ăsta publicitar”, sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut filmulețul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI