Ce a făcut Neluță Neagu înainte să moară. Gestul artistului e apăsător, abia acum s-a aflat

de: Alex Cazacu
05 06. 2024

Pe 4 iunie 2024, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, Neluță Neagu a trecut în neființă. Starea de sănătate a  regretatului lăutar s-a agravat în ultima perioadă, mai ales după decesul soției sale. Artistul și-a pierdut partenera de viață în primăvara anului trecut. Cu toate acestea, Neluță a sperat la o minune până în ultimul moment.

Ce a făcut Neluță Neagu cu câteva zile înainte să moară

Trecerea în neființă a cunoscutul artist a lăsat în urmă multă durere. Rude, prieteni, apropiați, toți cei care l-au cunoscut pe Neluță Neagu sunt îndurerați în aceste zile. După cum vă spunea, ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru lăutarul român, acesta fiind copleșit de problemele de sănătate. Cu toate acestea, el nu și-a pierdut niciodată speranța că se va vindeca.

Apropiații cântărețului îl descriu pe acesta ca un cu frică de Dumnezeu. Pe 26 mai, cu doar câteva zile înainte să moară, Neluță a decis să se apropie și mai mult de credință. Dezvăluirea a fost făcută chiar de unul dintre fii celebrului lăutar.

„S-a predat lui Dumnezeu”

În cadrul unei postări pe rețelele sociale, unul dintre băieții lui Neluță Neagu a anunțat trecerea în neființă a părintelui său. Conform acestuia, cu doar nouă zile înainte de a-și da duhul, artistul a decis să se apropie și mai mult de Dumnezeu, îndemnând-ui și pe apropiații săi să facă acest pas.

”Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că tăticuțul nostru și îndrăgitul vostru artist al tuturor oamenilor care l-ați iubit pe Neluță Neagu s-a stins din viață astăzi, 4 iunie 2024! Vrem să vă aducem la cunoștință că înainte cu nouă zile, tatăl meu, Neluță Neagu, s-a predat Bunului Dumnezeu și a ales calea lui Dumnezeu!

Înainte de a pleca la Dumnezeu, a lăsat vorbă tuturor colegilor săi, prietenilor săi și întregii familii: Să ne pocăim cu toții, că venirea Domnului Isus este foarte aproape! Cu drag, al vostru Neluță Neagu”, este mesajul postat de unul dintre fiii lui Neluță Neagu, pe Facebook, în urmă cu o zi.

Neluță Neagu, afectat profund de decesul soției sale

Pe lângă probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, Neluță Neagu a fost extrem de afectat și de moartea partenerei sale de viață. Soția lăutarului s-a stins din viață în aprilie 2023, chiar în Săptămâna Mare.

Decesul soției sale l-a măcinat și mai mult pe artist. Neluță și Carmen Stăncioiu erau împreună de mulți ani, iar legătura lor a fost una foarte puternică. După cum susțin apropiații lăutarului, acesta nu și-ar mai fi revenit după această tragedie, el neputând să accepte că partenera lui de viață nu îi mai este alături.